Skip to main content

Bizar gelijkspel Zwervers-1. Zwervers-2 vergeet te winnen.

Gepubliceerd: maandag 05 december 2022 | 13:08

Op voorhand hadden we misschien wel getekend voor een gelijkspel. Maar als je binnen 15 minuten met 0-3 voor staat wil je de drie punten mee naar huis nemen. Het eerste kwartier waren misschien wel de beste 15 minuten ooit van onze hoofdmacht. Dominant voetbal, prachtige aanvallen en geweldige doelpunten. Kelvin Okojie opende de score met een mooi diagonaal schot. Vervolgens speelde O'Neal Maatsen de verdediging dol en plaatste de bal tussen de benen van de BVCB keeper. De 0-3 was een weergaloos goed genomen vrije trap van O'Neal. De wedstrijd leek gespeeld.

Leek gespeeld.
Nog geen twee minuten in de tweede helft scoorde BVCB de 1-3 na een onachtzaamheid in de Zwervers verdediging. BVCB speelde in de tweede helft agressiever en Zwervers raakte de regie een beetje kwijt. Toch dacht iedereen toen O'Neal de 1-4 maakte dat de buit binnen was. Maar de laatste vijftien minuten was het BVCB die met hoge ballen en goed genomen hoekschoppen voor gevaar zorgde in het strafschopgebied van CVV Zwervers. Onze mannen kregen geen grip op de lange spitsen van BVCB. BVCB was bij de hoekschoppen heer en meester in het vijf meter gebied van Zwervers. Drie hoekschoppen leverde drie doelpunten op voor BVCB. Een bizar goed begin en een bizar slecht einde van Zwervers leverde uiteindelijk maar één punt op. Erg jammer.

Overeind blijft echter dat we met zestien punten uit tien wedstrijden heel tevreden mogen zijn. Tel daarbij het met vlagen uitstekende voetbal bij op dan kunnen we met een gerust hart de winterstop tegemoet zien.

Aanstaande zaterdag komt de nummer twee Spartaan'20 op bezoek. Spartaan staat in punten gelijk met koploper XerxesDZB en nummer drie op de ranglijst DCV. Aanvang 15:00 uur.

Na de wedstrijd van a.s. zaterdag wordt de muziek verzorgd door DJ Company.

Ook heren-2 speelt gelijk
Zwervers-2 heeft zichzelf tekort gedaan. Tot drie keer toe kwam Zwervers verdient op voorsprong door doelpunten van Joep Jacobs, Luc Inesia en Tom van der Wal. Maar het Haagse HVV kwam tot drie keer toe op gelijk hoogte. Eindstand 3-3.

Aanstaande zondag speelt Zwervers-2 tegen (mede)koploper Antibarbari-2. Aanvang 11:30 uur.