Skip to main content

MO15-2 start het nieuwe seizoen sterk!

Gepubliceerd: Tuesday 12 September 2023 | 14:06

Zaterdagmorgen speelden de meiden van MO15-2 hun eerste wedstrijd van deze competitie. Na twee weken trainen mochten ze tegen DCV hun nieuwe seizoen aftrappen. Het beloofde een warme wedstrijd te worden met tropische temperaturen. Gelukkig beloofde de scheidsrechter extra drinkpauzes in te lassen en stond er een grote kan met limo klaar voor in de rust!

Trainer Sanne was deze wedstrijd aanwezig en verzorgde voor aanvang een goede warming up. Tijdens de wedstrijden stond ze de coaches en het team bij met aanwijzigingen en natuurlijk door aan te moedigen. 

Het team van Danny, Patty en Sanne startte sterk. De dames speelden goed over en maakten mooie acties. Al snel maakte Sude het eerste doelpunt. Het tweede doelpunt kwam van Gisèle, die dat vierde met een koprol. Voor rust kon DCV ook nog scoren, waardoor het bij rust 1-2 stond. 

Na rust vervolgden de meiden van Zwervers hun goede spel en wisten daardoor nog drie keer te scoren. Maryam wist mooi in het doel te schieten en Lucienne zelfs twee keer! Ondanks de warmte bleven onze meiden tot het eind strijden en pakten verdiend de winst: 1-5!