Skip to main content

Zwervers uitgebekerd maar speelt prima laatste wedstrijden

Gepubliceerd: Sunday 17 September 2023 | 9:35

Zwervers-1 heeft de bekerreeks afgesloten met een verdienstelijke 0-0 tegen 1e klasser Forum Sport uit Voorburg. 
Forum Sport stond met twee overwinningen op zak al met één been in de volgende ronde. Zwervers moest winnen om verder te kunnen bekeren. De eerste 15 minuten zette Forum Sport stevig druk en had Zwervers het moeilijk. De twee kansen die Forum Sport kreeg werden uitstekend gepakt door keeper Nelson de Koning die de gehele wedstrijd erg alert stond te keepen. Daarna kwam Zwervers wat beter in het spel en kreeg zelf ook een paar kansen.

De tweede helft was van beide kanten slordig en ging in een te laag tempo. Hoogtepunten waren misschien nog wel het invallen van Mike Cooiman (18) die zich prima staande hield en het feit dat Raoul Pinas (na lang blessureleed) een hele wedstrijd kon spelen en dit prima deed. Einduitslag: 0-0.

Aanstaande zaterdag begint de competitie. Om 14:00 uur start Zwervers thuis tegen VVGZ uit Zwijndrecht.

Heren-2 speelde een prima uitwedstrijd tegen het vrij zwak spelende CVC Reeuwijk 2. Met de op vakantie gaande Roelof Breukhoven in de basis walste Zwervers over Reeuwijk heen. Doelpunten werden gemaakt door: Mounir Bennamari, Samir Hattit, Daan Looye (2x) en Fouad Mosaui (2x). Einduitslag: 0-6.

Ook Zwervers-2 opent zaterdag thuis de competitie met een wedstrijd tegen CKC-2. Aanvang 11:00 uur.