Skip to main content

Oorwassing Zwervers-1, Zwervers-2 wint ook tweede wedstrijd!

Gepubliceerd: Sunday 01 October 2023 | 10:24

Zwervers-1 heeft gisteren een oorwassing gekregen van Oranje-Wit uit Dordrecht: Het werd 6-0.

Na een valse start thuis tegen VVGZ stond vandaag de uitwedstrijd tegen Oranje Wit op het programma waarbij we hoopten dat het team zich zou revancheren voor de matige ouverture een week geleden.

In de eerste helft was CVV Zwervers voetballend de bovenliggende partij en speelde eigenlijk een prima eerste helft. Zwervers had veel balbezit en creëerde een aantal kleine kansen maar was niet echt gevaarlijk.

Omdat de omschakeling van verdediging naar aanval te traag gaat kon Zwervers Oranje Wit niet verrassen en was daardoor niet gevaarlijk. Oranje Wit bleef compact en afwachtend spelen en probeerde kansen te creëren vanuit de fouten die Zwervers maakte. In de laatste minuut van de eerste helft gebeurde dat ook. Uit een corner maakte Oranje Wit de 1-0. Met deze domper ging Zwervers de rust in.

Ook na rust begon Zwervers goed en dit resulteerde in twee kansen in de eerste 7 minuten. Echter werden deze niet verzilverd. Ook nu loerde Oranje Wit weer op fouten bij Zwervers hetgeen ook gebeurde waardoor de 2-0 werd ingeleid.
Vanaf dat moment was het klaar en voetballend bij Zwervers ook niet meer om aan te zien. Diverse spelers gingen hun eigen wedstrijd spelen en was de teamgeest en -spirit heel ver te zoeken. Zelfs met tien man wist Oranje Wit nog twee keer te scoren.
Zeker de tweede helft was het Zwervers onwaardig. Geen eenheid, geen team en dus geen resultaat.
Staf en spelers zullen de komende weken uit een ander vaatje moeten tappen om te voorkomen dat het een heel erg lang en onprettig seizoen gaat worden.

Zwervers-1 speelt zaterdag thuis tegen De Alblas (14:00 uur).

CVV Zwervers-2 is het seizoen wel goed begonnen. Na de krappe 1-0 thuisoverwinning op CKC-2 een week geleden werd de uitwedstrijd tegen REMO-2 gewonnen met 6-2. Doelpuntenmakers waren: Mounier Bennamari (3x), Kaj Tjaberings, Luc Inesia em Xander Apistola.

Komende zaterdag speelt Zwervers-2 thuis tegen het eveneens ongeslagen BVCB-3. Aanvang: 11:00 uur.