Skip to main content

Zwervers-1 en 2 verliezen allebei met 3-1!

Gepubliceerd: Monday 05 February 2024 | 9:24

Zwervers-1 verloor met 3-1 van V.V.G.Z.-1. In de eerste helft scoorde V.V.G.Z. drie keer waardoor er met de rust al een 3-0 stand op het scorebord stond. Het waren twee uitgespeelde aanvallen en één door Zwervers dom weggegeven vrije trap (praten tegen de scheidsrechter) die werd ingeschoten vanaf de rand van het 16 meter gebied. Zwervers met een aantal geblesseerde basisspelers kon ook in de tweede helft geen vuist maken maar speelde wel beter dan in de eerste helft. Dat kwam deels ook doordat V.V.G.Z. wat gas terug nam. Niels Ambtman maakt in blessuretijd nog de 3-1. Komend weekend gaat Zwervers-1 op trainingskamp naar Torremolinos.
Op 17 februari speelt Zwervers de uitwedstrijd tegen Alexandria'66. Aanvang 15:00 uur.

Ook Zwervers-2 verloor de belangrijke uitwedstrijd tegen CKC-2 met 3-1. Zwervers begons sterk en kwam op voorsprong door een doelpunt van Samir Hattit. Zwervers had in de beginfase al een ruimere voorsprong kunnen hebben maar verzuimde de kansen af te maken. De scheidsrechter gaf CKC kort na het Zwervers doelpunt een dubieuze penalty die dankbaar werd ingeschoten.
Vanaf dat moment kantelde de wedstrijd. CKC was stevig in de duels en Zwervers vergat te voetballen en hanteerde te vaak de lange bal. Uiteindelijk besliste CKC de wedstrijd en won met 3-1. Zwervers en CKC staan nu gelijk op de eerste plaats met een beter doelsaldo voor Zwervers.

De eerstvolgende competitiewedstrijd staat pas op 24 februari op het programma. Zwervers speelt dan thuis tegen Remo-2. Aanvang 11:00 uur.