Skip to main content

Derde overwinning op rij voor Zwervers-1, Zwervers-2 met tien man naar de winst.

Gepubliceerd: Sunday 03 March 2024 | 10:22

Na twaalf wedstrijden hadden onze mannen slechts zeven punten bij elkaar gesprokkeld. Toen kwam het trainingskamp en daarna de kentering. Als het een met het andere te maken heeft moeten we voortaan bij de seizoensstart op trainingskamp...

Drie overwinningen op rij (9 uit 3). Een knap resultaat dat ons net boven de veilige streep brengt.

Tegen De Alblas werd op een prachtige natuurgrasmat in ons geweldige uittenue met veel beleving gespeeld en kwam Zwervers al binnen twee minuten op 0-1 door een afstandschot van Fouad Musaui. Het leek erop dat het schot onderweg nog van richting werd veranderd waardoor de keeper verrast werd.

Zwervers had het beste van het spel en speelde energiek en was, ondanks de fysiek sterke spelers van De Alblas, sterk in de duels. Na een half uur spelen maakte echter De Alblas uit een van de schaarse aanvallen bijna uit het niets de gelijkmaker. Russtand 1-1.

De tweede helft had Zwervers opnieuw het beste van het spel en was de bovenliggende partij. Uit een van de vele aanvallen scoorde Giovannilson Santos op miraculeuze wijze de 1-2. Een hoge bal van de zijkant viel verrassend achter de Alblas keeper.

De Alblas zette aan en gooide veel fysieke kracht in de strijd maar Zwervers bleef de baas van de wedstrijd en kreeg zelfs meerdere kansen om de wedstrijd op slot te gooien maar de 1-2 bleef maar op het scorebord staan. Marlon Oranje kreeg enkele minuten voor tijd de beste kans nadat hij zich knap had vrijgespeeld en vrij voor de Alblas keeper kwam te staan. De bal ging echter net naast de verkeerde kant van de paal. In de laatste minuut kreeg De Alblas nog een vrije kans maar het harde schot werd via Devin Opstal knap tegen de paal gewerkt. De derde overwinning op rij was een feit. Een knap resultaat waar het team en de staf trots op mogen zijn.

Aanstaande zaterdag komt nummer drie IFC op bezoek. De uitwedstrijd werd door Zwervers verloren met 3-2. Aanvang: 14:00 uur. Na de wedstrijd (van 16-18 uur) is er een optreden van Good Company. Zij zullen zeker de Engelbewaarder ten gehore brengen…..

Aanstaande zaterdag CVV Zwervers - IFC: Hieronder archieffoto uit de wedstrijd tegen IFC

De uitwedstrijd van Zwervers-2 was een pittige. Niet alleen omdat BVCB op de vierde plaatst stond maar omdat na 25 minuten Firas Abou Zeid al zijn tweede gele kaart kreeg en Zwervers met tien man verder moest. Toch wist Zwervers nog vóór rust de 0-1 te maken door een doelpunt van Samir Hattit op aangeven van Mike Cooijman. De tweede helft speelde Zwervers met tien man een prima pot en hield stand doordat iedereen een stapje extra zette. Die inzet werd kort voor tijd beloond met de bevrijdende 0-2 gemaakt door Mounir Bennamari. Complimenten aan het team dat ze deze wedstrijd over de streep hebben getrokken en de eerste plaats vast hebben weten te houden.

Aanstaande zaterdag staat de streekderby thuis tegen SVS-2 op het programma. SVS staat op de derde plaats met vier punten minder dan Zwervers. De eerste wedstrijd won Zwervers met 0-2. De wedstrijd begint om 11:00 uur.

Hieronder de actuele stand van Zwervers-2