Skip to main content

Teleurstellend speelweekend heren-selectie

Gepubliceerd: Monday 13 February 2023 | 9:10

We hadden serieus rekening gehouden met een zes-punten weekend. Maar zowel heren-1 als 2 stonden na hun wedstrijd tegen respectievelijk De Zwerver en SV Den Hoorn met lege handen.

Zwervers-1 speelde een matige wedstrijd op het knusse natuurgrasveld tegen vv De Zwerver uit Kinderdijk.
CVV Zwervers was gedurende de hele wedstrijd sterker en kreeg via O'Neal Maatsen de beste kansen. Maar steeds als O'Neal oog in oog met de keeper stond redde deze miraculeus.
In de 70ste minuut kreeg De Zwerver een penalty na een onhandige en onnodige verdedigende actie. 1-0.
De laatste 70 minuten probeerde CVV Zwervers nog de gelijkmaker te forceren maar de doelman van De Zwervers keepte een geweldige pot en hield zijn doel schoon.

Een zure nederlaag die snel rechtgezet moet worden. Dat kan aanstaande zaterdag al in de wedstrijd tegen koploper Heerjansdam. Aanvang 15:00 uur.

Hieronder de actie die tot de penalty leidde.

Zwervers-2 speelde tegen het laaggeklasseerde SV Den Hoorn ook een matige wedstrijd. Zwervers had veel balbezit maar kreeg nauwelijks kansen doordat SV Den Hoorn fysiek stevig verdedigde. Den Hoorn kwam in de eerste helft op voorsprong doordat er niet adequaat werd ingegrepen in de Zwervers verdediging.
Ondanks het vele balbezit werd Zwervers nauwelijks gevaarlijk en ging de wedstrijd als een nachtkaars uit.

Aanstaande zondag speelt Zwervers de thuiswedstrijd tegen Quick uit Den Haag. Aanvang 11:00 uur. In het programma staat dat dit een uitwedstrijd is. Maar deze wedstrijden tegen Quick zijn omgedraaid in verband met de U13 CUP. Op tweede Pinksterdag speelt Zwervers-2 dan uit tegen Quick.