Skip to main content

Rabobank overhandigt cheque t.b.v. Dynamo Kyiv

Gepubliceerd: Saturday 04 March 2023 | 10:20

Afgelopen woensdag heeft de Rabobank een cheque ter waarde van € 3.000 overhandigd aan CVV Zwervers. De cheque werd overhandigt door Alida Vreden-Cyrus, ledenraadslid van de Rabobank, aan Ton Grosjean (voorzitter U13 CUP commissie). Bij de overhandiging waren ook Willem Groenendijk (business development manager Rabobank) en Ger Jacobs (voorzitter CVV Zwervers) aanwezig.

De donatie van de Rabobank zal helemaal worden aangewend ter dekking van de reis- en verblijfkosten van het Dynamo Kyiv team.

Om Dynamo Kyiv naar Capelle aan den IJssel te halen was een actie opgezet om de benodigde € 9000 in te zamelen. Met deze donatie van de Rabobank werd direct een grote stap in de goede richting gezet. Inmiddels is het volledige bedrag bijelkaar verzameld en is de komst van het team realiteit geworden.

"Mede door deze prachtige gift kan het team deelnemen aan de U13 CUP 2023, kunnen we ze een week lang onderdak bieden en kan er een leuk programma voor de kinderen worden gemaakt tijdens hun verblijf" aldus Ton Grosjean.

Op de foto: Alida Vrede-Cyrus, Ger Jacobs, Ton Grosjean en Willem Groenendijk.