Skip to main content

Zwervers-1 in gevarenzone, heren-2 doet zichzelf tekort!

Gepubliceerd: Sunday 05 March 2023 | 9:59

Door de 2-0 nederlaag tegen vv Brielle is Zwervers afgezakt naar de gevarenzone (zie bijgaande stand).
VV Brielle kreeg in de eerste helft slechts één kans en die werd, na een goede scherpe voorzet, door de volledig vrijstaande Brielle aanvaller goed ingeschoten. Zwervers kreeg in de eerste helft ook maar één kans maar Chereau Chobin speelde de bal iets te ver voor zich uit waardoor de keeper van Brielle het gevaar kon keren.

Zwervers speelde onrustig, verloor vaak en snel de bal en liep daardoor vaak achter de feiten aan. Maar tot kansen voor Brielle kwam het ook weer niet. Ruststand 1-0.

In de tweede helft hetzelfde beeld. Weinig kansen voor beide ploegen waardoor de wedstrijd in een 1-0 stand leek te eindigen. Zwervers had wel meer controle en stond verdedigend beter. Marlon Oranje was nog het dichtst bij de gelijkmaker maar het schot ging net over het doel. Door enkele wissels in te brengen, waaronder Jason Postema, en aanvallender te gaan spelen probeerde Zwervers nog de gelijkmaker te forceren. Maar zoals het dan zo vaak gaat maakte Brielle de 2-0 en was de wedstrijd gespeeld.

Door deze nederlaag en de winst van Terneuzense Boys staat Zwervers in de gevarenzone. Daar kunnen we ook weer snel uitkomen want komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Terneuzense Boys op het programma.

De wedstrijd begint zaterdag om 15:00 uur.

CVV Zwervers-2 deed zichzelf tekort. De eerste helft verliep rommelig maar hadden onze mannen het overwicht. Verrassend was dan ook de plotselinge 0-1 van het team uit Hillegom. Gelukkig maakte Hassan Salim snel de gelijkmaker door alert te reageren en de bal het doel in te tikken. 1-1 ruststand.

In de tweede helft begon Zwervers sterk en dat resulteerde na een goed gegeven voorzet uit een hoekschop van Joey Grundeler in een strakke kopgoal van Joep Jacobs. 2-1. Hillegom bleef echter aandringen en Zwervers kreeg de bal maar niet goed weggewerkt achterin. Uit een van de vele "scrimmages" in het strafschopgebied van Zwervers viel de gelijkmaker.

Zwervers kreeg nog wel kansen maar kwam niet verder dan een paar ongevaarlijke schoten op doel. Daar waar iedereen dacht dat het bij een verdient gelijkspel zou blijven viel in de laatste minuut de 2-3 voor SV Hillegom. En dat voelde erg zuur.

Aanstaande zondag speelt Zwervers-2 uit tegen VOC-2. Aanvang 11:00 uur.