Skip to main content

Nieuwsflits!

Omdat we merken dat niet alle leden even goed op de hoogte zijn van relevante nieuwsberichten of ontwikkelingen sturen we een paar keer per jaar een nieuwsflits naar de beschikbare emails van onze leden. In die mail staat een veilige link naar deze nieuwsflits. Dit is nummer 1.

Renovatie veld 1 van start

Maandag 27 maart start de renovatie van veld 1. Een ingrijpende operatie die op z'n vroegst op vrijdag 5 mei klaar zal zijn. En dan moet echt alles meezitten. Op verzoek van Sportief Capelle wordt dit midden in het seizoen gedaan. Dat spaart de gemeente veel geld, de doorlooptijd is korter en de kwaliteit van hetgeen wordt geleverd is hoger. Dit is ook bij veld 2 zo gedaan. Nadeel is dat iedereen er wel wat hinder van gaat ondervinden. Denk aan rijplaten op het terrein, trainen op veld 3, mogelijke afkeuringen van trainingen op natuurgras etc etc.
Bij veld 2 hebben we dit met elkaar voorbeeldig gedaan. We zijn inmiddels dus ervaringsdeskundigen en dus gaan we dit met elkaar oplossen.
Inmiddels is het alternatieve trainingsschema klaar. Dat schema gaat in op woensdag 29 maart. Het is 5 tot 6 weken afzien en dan hebben we er een prachtige nieuwe mat bij en kunnen we er weer 12 jaar tegen.

Ik reken op jullie!

Ger Jacobs

Gastgezinnen gezocht voor U13 CUP

Van 28 op 29 mei tijdens de U13 CUP zullen de spelers van Club Brugge en KRC Genk worden ondergebracht bij gastouders. Dat spaart de club dure hotelkosten. Bovendien vinden de spelers dit erg leuk.
Een gastgezin neemt minimaal twee spelers in huis. De kinderen kunnen op 28 mei tussen 17:30 en 18:30 uur worden opgehaald op de club. Exact tijdstip hangt af van het speelschema en de snelheid waarmee de mannen daarna gaan douchen. Nadere info volgt op de toernooi dag.
De spelers zullen veelal na het douchen in trainingspak meegaan. Het is de bedoeling dat ze dan een avondmaaltijd krijgen en in de ochtend een ontbijtje. Vraag even naar eventuele voedselallergieën, bijzonder dieet of naar welk eten ze echt niet lusten (varkensvlees etc.). Het mooiste is het als de spelers samen op één kamer kunnen slapen. Dat voelt voor hun vertrouwd.
Op maandag (29 mei) zullen de meeste spelers om 9 uur op de club moeten zijn. 

Opgeven voor een gastgezin kan bij onze jeugdvoorzitter Ronald Streijl: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Vrijwilligers gezocht. Help de club!

We hebben een mooie en gezonde club en dat moet vooral zo blijven! 
Maar langzamerhand komen er wat kleine haarscheurtjes in onze organisatie. Haarscheurtjes omdat we met te weinig vrijwilligers teveel werk moeten doen. We doen dan ook bij deze een beroep op alle leden om zich aan te melden. We hebben verschillende mogelijkheden. We zijn uiterst flexibel met de inzet en tijdsbesteding. 

We hebben dringend hulp nodig bij de kledingcommissie, scheidsrechters, U13 CUP organisatie, jeugdtrainers, in de keuken, achter de bar en bij de sponsorcommissie. 

Heb je interesse of heb je vragen? Stuur dan een mail naar Ger Jacobs: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je krijgt dan snel antwoord.

Het Voute Feest: aftellen geblazen!

Vrijdag 24 maart is het zover. De zevende swingende party op een rij. Het Voute Feest. 240 kaarten zijn verkocht en dat is geweldig. Dit bericht is een herinnering voor degene die een kaartje hebben. Zorg dat je dit feest ook van begin tot einde meemaakt.

Heb je nog geen kaartje? Niet zo slim. Maar kaartjes kunnen nog gekocht worden op de volgende tijdstippen:

Op donderdag 23/3 tot 23:00 uur en op vrijdag 24/3 van 9:00 tot en met 12:00 uur in de kantine. Het kan dus nog steeds.