Skip to main content

Vier nieuwe aanwinsten voor seizoen 2023-2024!

Gepubliceerd: Tuesday 11 April 2023 | 11:08

CVV Zwervers strikt Konings (NAC), Zimmerman (Rijsoord), Musaui (DONK) en Liong A Kong (Sliedrecht)

CVV Zwervers is verweven in een hard gevecht voor het lijfsbehoud in de eerste klasse. Om volgend seizoen nog sterker voor de dag te komen in deze afdeling kunnen we met trots vier versterkingen presenteren:

Nelson Konings komt over van NAC Breda. De talentvolle doelman speelde eerder zijn gehele opleiding voor Excelsior. Met het vertrek van Doelman Godijn zijn wij blij met de komst van Konings naar onze club. Everlon Zimmerman komt over van Rijsoord. Zimmerman is geen onbekende voor trainer Rody van Hemert die elkaar al eerder kennen uit de jeugdopleiding van Spijkenisse. De snelle aanvaller is met zijn dreiging en scorend vermogen een hele welkome versterking. Fouad Musaui komt over van Donk. De creatieve lichtvoetige aanvallende middenvelder krijgt een zware taak. Hij zal komend seizoen topscorer O’Neal Maatsen die vertrekt naar Zwaluwen moeten vervangen. Sergiano Liong A Kong komt over van Sliedrecht. De linksbenige verdediger speelde eerder in de jeugdopleiding van Alexandria’66 en is gestart bij de “F-jes” bij CVV Zwervers.  Met Sergiano, die naast linkscentraal ook op de hele linkerkant uit de voeten kan, is het vertrek van Appie Kaba heel goed ingevuld. 

Kaba verruilt onze mooie club voor RVVH. Appie stootte door vanuit de jeugdopleiding en was de laatste drie seizoenen onderdeel van het eerste elftal. Wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.

Op de foto van links naar rechts: Everlon Zimmerman, Fouad Musaui en Sergiano Liong A Kong. Foto onder: Nelson Konings.