Skip to main content

We zijn op de helft. Nog even volhouden!

Gepubliceerd: Thursday 13 April 2023 | 12:26

Tot op heden loopt de renovatie op schema.
Afgelopen maandag liepen we drie dagen voor op het schema maar door de wind en de regenval van gisteren en vandaag zitten we weer op schema.
Eerder deze week is het ondertapijt in rollen gebracht en vandaag zijn de kunstgras rollen geleverd. Deze week zullen waarschijnlijk ook de zakken met de groene infill (korrels) worden gebracht. Komend weekend is het dus extra rommelig op het park vanwege de grote hoeveelheid rollen en zakken die her en der zijn opgeslagen.
Dat is noodzakelijk zodat ze maandag volle bak kunnen beginnen.

Gisteren is het veld, voor wat betreft ligging en kwaliteit van de onderlaag, door het keuringsbureau dat door de KNVB wordt ingeschakeld goedgekeurd.
De drainage is doorgestoken en gecontroleerd en ook de lange kant aan de dug-out zijde is 17 cm omhoog gebracht en weer waterpas gelegd.
Aanstaande maandag wordt begonnen met de aanleg van het ondertapijt. De verwachting is dat eind volgende week de groene grasmat er ook al in ligt. Vervolgens zal alles aan elkaar geplakt moeten worden en kan de week daarna de belijning worden aangebracht en kan begonnen worden met het storten van zand en de groene infill op de kunstgrasmat. Als laatste zal het hekwerk, de dug-outs en de nieuwe doelen worden geplaatst. Oplevering op 5 mei is nog steeds de planning. Als alles meezit misschien een paar dagen eerder.

De dug-outs proberen we te voorzien van blauw witte stoeltjes zodat het net iets meer uitstraling heeft. In het bestuur hebben we een voorstel om een groot multifunctioneel LED-scorebord aan te schaffen goedgekeurd. Dit voorstel zullen we op vrijdag 12 mei, gelet op de investering die ermee gemoeid is, inbrengen in de bijzondere ledenvergadering. Als het daar wordt goedgekeurd zullen we vóór aanvang van het nieuwe seizoen een prachtige eye-catcher erbij hebben waar we zowel sponsoruitingen, nieuwsberichten als wedstrijdgegevens kunnen projecteren. De bedoeling is dat het huidige scorebord van veld 1 gaat verhuizen naar veld 2.
Mooier kunnen we het niet maken. 

Voor de komende twee weken wordt zonnig en droog weer voorspeld. Vandaag is veld vier belucht en morgen proberen ze veld 3 te doen (was vandaag onmogelijk). Dinsdag worden de velden bemest. Vanaf maandag wordt het beter en warmer weer en kunnen we de velden beter gaan gebruiken.

We zijn op de helft. Nog even volhouden.

Namens het bestuur,

Ger Jacobs 

P.S. Aanstaande zaterdag speelt heren-1 thuis tegen Nieuw Lekkerland op veld 2. Een bijzonder moment. Laten we proberen met veel toeschouwers rond het veld te gaan staan zodat het nog een beetje gezellig wordt.