Skip to main content

Zwervers-1 verspeelt 2-0 voorsprong, Heren-2 kansloos ten onder

Gepubliceerd: Monday 17 April 2023 | 14:21

In een best prettige ambiance op veld 2 speelde Zwervers-1 een prima eerste helft tegen Nieuw Lekkerland. Door twee snelle en goede aanvallen kwam Zwervers op een 2-0 voorsprong. Doelpuntenmakers waren O'Neal Maatsen en Chereau Chobin. Moet gezegd worden dat Nieuw Lekkerland in de eerste helft zowel de paal als de laat raakte en Zwervers dus goed wegkwam.
In de tweede helft had Nieuw Lekkerland een paar wisselingen doorgevoerd en speelde het met meer overtuiging. Zwervers speelde slordig en verspeelde door twee slordigheden achterin de 2-0 voorsprong. 2-2 eindstand en daar schieten we niet zoveel mee op. Komt nog bij dat concurrent SVOD in de laatste minuut wist te winnen van De Zwerver. De achterstand bedraagt nu 4 punten.

Aanstaande zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen SVOD. Alleen bij winst mogen we nog hopen op een plek voor de nacompetitie.

Heren-2 speelde de uitwedstrijd tegen "angstgegner" DSV Concordia. De doorgewinterde en ervaren Concordia spelers stonden met de rust met 2-0 voor door simpel de bal rond te laten gaan en het juiste moment voor de aanval te kiezen. In de tweede helft probeerde Zwervers wat meer druk te zetten maar door slordig- en onnauwkeurigheden waren de kansen uiterst schaars. Na een paar goede potten tegen respectievelijk HBC, Hoofddorp en Quick was dit de minste wedstrijd van de competitie.

Zondag staat de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter DHC-2 op het programma. Aanvang: 11:30 UUR.