Skip to main content

Nieuwsflits!

Omdat we merken dat niet alle leden even goed op de hoogte zijn van relevante nieuwsberichten of ontwikkelingen sturen we een paar keer per jaar een nieuwsflits naar de beschikbare emails van onze leden. In die mail staat een veilige link naar deze nieuwsflits. Dit is Nieuwsflits nummer 2.

Padel én voetbal op 18 juni bij Herrie aan de IJssel

Al jaren liggen Tennis en Padelvereniging T.O.C. en voetbalclub CVV Zwervers aan weerzijde van de IJsseldijk op enkele honderden meters afstand van elkaar. Maar nog nooit hebben ze elkaar echt ontmoet. Je zou je zelfs kunnen afvragen of hier geen sprake is van een burenruzie.

Omdat te ontdekken hebben beide vereniging besloten om een uniek mix-toernooi te organiseren op zondag 18 juni. Een toernooi waar de seniorleden (18+) van beiden vereniging in een mix gaan voetballen en padellen. In totaal kunnen maximaal 128 spelers/speelsters deelnemen.

Bijzondere ledenvergadering op vrijdag 12 mei

Vrijdag 12 mei zal er een bijzondere algemene ledenvergadering worden gehouden. Deze was al aangekondigd tijdens de algemene ledenvergadering van november 2022. Tijdens deze vergadering zullen twee agendapunten worden behandeld:

  1. Vaststellen contributie seizoen 2023-2024
  2. Voorstel om multifunctioneel LED scorebord aan te schaffen
  3. Rondvraag

De vergadering begint om 20 uur en duurt maximaal 45 minuten.

Toegangskaarten U13 CUP in de voorverkoop!

Op 28 en 29 mei is de 29e editie van de U13 CUP. Om drukte bij de poort te voorkomen zijn toegangsbewijzen (polsbandjes) vanaf vrijdag 12 mei in de voorverkoop verkrijgbaar in de kantine. 

  • toegangsbewijs voor 1 dag: € 6
  • toegangsbewijs voor 2 dagen: € 9

Koop je het kaartje (polsbandje) in de kantine dan betaal je één euro minder en kun je tijdens de toernooidagen de wachtrij voorbij en direct het sportpark op.

Bezoekers die jonger zijn dan 13 jaar hebben gratis toegang tot het toernooi. 

 

We zoeken nog 8 gastgezinnen! Help de club en geef je op!

Helaas hebben we nog niet het benodigde aantal gastgezinnen voor het onderbrengen van de spelers van KRC Genk en Club Brugge tijdens de U13 CUP. Het gaat om de nacht van 28 op 29 mei. Van de 18 gastgezinnen hebben zich nu 10 gastgezinnen aangemeld. We zoeken er nog 8. 

Opgeven voor een gastgezin kan bij onze jeugdvoorzitter Ronald Streijl: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. 

Parkeren tijdens de U13 CUP

Vanwege de grote publieke belangstelling die we dit jaar weer verwachten bij de U13 CUP vragen we iedereen om zoveel mogelijk lopend of fietsend naar het toernooi te komen. Is dit echt niet mogelijk volg dan de instructies van de parkeerwachten.
We doen een dringende oproep aan alle bezoekers die met de auto komen om niet in de nabije woonwijken te parkeren. Dit leidt tot grote overlast bij onze buren. Parkeer de auto niet in het plantsoen, op de stoep of buiten de parkeervakken.
Auto’s kunnen weggesleept worden of worden voorzien worden van een bekeuring van maar liefst € 109.

Vacatures en vrijwilligers

Omdat eerdere oproepen te weinig resultaat hebben gehad hierbij nogmaals een dringende oproep om je aan te melden als vrijwilliger voor een van de vacatures.

We hebben verschillende mogelijkheden en zijn uiterst flexibel met de inzet en tijdsbesteding. 

We hebben dringend hulp en versterking nodig bij de kledingcommissie, in de keuken, achter de bar en bij de sponsorcommissie. Ook zoeken we met de grootste spoed scheidsrechters en jeugdtrainers. Ook al heb je geen ervaring, wij helpen jou. Voor de meeste functies hebben we een (bescheiden) vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Heb je interesse of heb je vragen? Stuur dan een mail naar Ger Jacobs: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je krijgt dan snel antwoord.

Opzeggen lidmaatschap en teamindelingen jeugd

We vragen spelers en speelsters die overwegen om te stoppen met voetballen het digitale opzegformulier zo snel mogelijk in te vullen. Dit omdat we voor veel leeftijdsgroepen een wachtlijst hebben.

Vul het het opzegformulier in en zeg per welke datum je wilt stoppen. Dit formulier moet je uiterlijk 15 juni invullen omdat je anders weer een jaar lid bent van de club en dus contributieplichtig bent. 

De teamindelingen voor het nieuwe seizoen voor de jeugd zullen uiterlijk op 1 juni gereed zijn en op deze website worden gepresenteerd.