Skip to main content

MO13-1 pakt nipte winst in spannende pot

Gepubliceerd: Friday 05 May 2023 | 9:53

Op zaterdag 29 april mochten de meiden van MO13-1 een wedstrijd inhalen tegen PPSC in Schiedam. De meiden begonnen sterk en namen aan het begin van de wedstrijd meteen de leiding. Er werd voornamelijk op de helft van de tegenstander en er werden veel kansen gecreëerd. Al snel stond het 0-3 voor Zwervers en leek het een uitgemaakte zaak.
De meiden op het middenveld sprongen er uit deze wedstrijd. Er kon beter over de zijkanten gespeeld worden, maar de dames wisten de bal goed door te geven naar voren en deden goed actief mee. PSSC liet het er niet bij zitten en maakte voor rust rust een makkelijk doelpunt na miscommunicatie tussen onze verdediging en keepster.

In de tweede helft waren de teams een stuk meer aan elkaar gewaagd. PPSC speelde stukken beter en kreeg veel meer kansen. Onze meiden leken even te slapen en zo werd het toch nog een erg spannende wedstrijd. Over en weer vielen er doelpunten, maar het lukte onze meiden toch om steeds de voorsprong te houden. Een leuke pot om naar te kijken en voor de meiden een goede les om tot de laatste minuut te blijven knokken. Met een eindstand van 5-6 kon Zwervers nipt met de winst naar huis!