Skip to main content

Interesse? Neem contact op!

Gepubliceerd: Sunday 14 May 2023 | 9:23

Het is een lange tijd geleden dat er een vrouwenteam actief was voor CVV Zwervers! Gaan wij daar aankomend seizoen verandering in brengen?

Voor het seizoen 2023/2024 lijkt het mij een leuke uitdaging om met een 7-tal op de vrijdagavond in competitievorm te voetballen tegen andere 30+ vrouwenteams in de regio.

Wat houdt dit in?
Om de 2/3 weken staat er op de vrijdagavond een toernooi ingepland waarbij we korte wedstrijdjes spelen tegen de andere teams in de competitie.

Interesse?
Stuur uiterlijk 30 mei 2023 een appje/berichtje met je naam, leeftijd en (eventuele) voetbalervaring naar 06-55021738 voor meer informatie en wie weet zie ik je in het nieuwe seizoen! Een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mag ook, die komt ook bij mij terecht. Ben 18 jaar of ouder maar nog geen 30 reageer dan ook als je interesse hebt. Bij voldoende belangstelling kunnen we ook een 18+ team inschrijven voor de competitie.

Belangrijk!
Wanneer je al voetbalt bij een 11-tal in competitieverband op zaterdag/zondag is er alsnog de mogelijkheid om deel te nemen aan deze competitie, dus stuur vooral een berichtje!

Roos Verburg
Ik voetbal zelf vanaf mijn zesde en heb bij verschillende amateurclubs gespeeld. Daarnaast ben ik al een paar jaar de verzorgster bij CVV Zwervers-2.

Hieronder een affiche van de uitnodiging. Dat kun je eventueel doorsturen naar dames die interesse hebben.