Skip to main content

Veel animo voor het trainerstoernooi op 4 juni!

Gepubliceerd: Thursday 18 May 2023 | 10:28

Op 4 juni is het dan zover. Dan spelen we het trainerstoernooi voor de trainers/verzorgers van CVV Zwervers. De animo was gelukkig groot. We hebben maar liefst vijf teams kunnen maken, zodat iedereen 4 wedstrijden speelt op een kwart veld.
We spelen wedstrijden van 30 minuten als volgt verdeeld:

Je speelt per wedstrijd 2 x 12 ½ minuut met 5 minuten pauze er tussen om wat te drinken of tactiek te bespreken voor de tweede helft.  De organisatie houdt de tijden in de gaten. Van zowel de begintijd en eindtijd, maar ook van de rusttijd. Let dus op dat je niet langer dan 5 minuten rust pakt, want dit gaat van je speeltijd af. Na 30 minuten zullen de scheidsrechters affluiten.

Tussen de wedstrijden zit steeds 15 minuten. Dan kun je wat drinken halen en/of wat te eten, maar houdt wel de tijd in de gaten. Wanneer het kwartier voorbij is gaan we gelijk weer beginnen. Het is een strak schema.

Het speelschema staat hieronder. De teams hebben we leuk gemixt. De indeling zie je op de dag zelf.

Laten we er een hele leuke middag van maken en genieten van het (hopelijk) mooie weer en natuurlijk van het voetballen. Laten we de missie van de club hoog houden en "sportief en met plezier gaan presteren." We zijn tenslotte een voorbeeld voor onze spelers. 

Mochten er vragen zijn benader ons dan gewoon eventjes. 

Met sportieve groet,

Bart Acda (06 24256003)
Anton Rolfes (06 47569934)

Of via de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.