Skip to main content

MO20 Kampioen!

Gepubliceerd: Thursday 01 June 2023 | 9:28

Woensdag 31 mei speelden de meiden van MO20 een inhaalwedstrijd in en tegen BVCB. Bij winst waren de dames verzekerd van hun kampioenschap en dat met nog 2 wedstrijden te spelen!!!!

Na een serieuze wedstrijdbespreking en warming-up begonnen de meiden aan de wedstrijd. De teams gingen gelijk op maar je kon zien dat Zwervers wat meer Lef & inzet toonde! Toch bleef eerste treffer uit tot de 1e helft. Zwervers kreeg van de trainers een peptalk en eiste dat ze meer zouden voetballen, Combinatie aangaan en de tegenstander pijn doen door sneller en makkelijker te gaan voetballen!! “Laat de bal rond gaan zoals we zouden zeggen!!”

Onze meiden begonnen de 2e helft goed en dat werd beloond met een doelpunt vanaf dat moment viel alle druk van dames hun schouders af!! Voor het meegekomen publiek werd het een leuke pot om naar te kijken want vanaf dit moment begon Zwervers aan te zetten en begonnen ze kansen te creëeren, niet lang erna viel de dikverdiende 0-2 BVCB bleef strijden en probeerde tevergeefs een aansluitingstreffer te maken.

de hele 1e helft waren de teams redelijk aan elkaar gewaagd, maar 2e helft kon je zien dat Zwervers begon te voetballen en het tempo begon te versnellen.

Ook BVCB wist nog 1 keer gevaarlijk te worden met een counter! Gelukkig was de Keepster die niet veel te doen had nog Scherp! scoren deed BVCB niet. In de laatste 5 minuten viel het beslissende doelpunt! Eindstand werd 0-3 en door deze overwinning ZIJN DE DAMES KAMPIOEN MET NOG 2 WEDSTRIJDEN IN TE HALEN!!

1e Doelstelling is behaald!

2e Doelstelling = ONGESLAGEN (THUIS-Wedstrijden) afsluiten met nog HermesDVS & DCV (Thuis) te gaan.

Dames, nogmaals! Gefeliciteerd met het kampioenschap en geniet er van!!

Wij zijn super trots op jullie.

Groetjes,

Trainers MO20