Skip to main content

Zwervers-2 neemt afscheid van verschillende coryfeeën!

Gepubliceerd: Friday 02 June 2023 | 16:01

Gisteravond werd de afsluiting van het seizoen (en van de zondag als wedstrijddag) door heren-2 gevierd met een BBQ bij Jelmar Seip in de tuin. De opkomst was zeer hoog. Op enkele vakantiegangers na was het team nagenoeg compleet.

Halverwege de avond greep trainer Henri van Zeist het woord om terug te blikken op het afgelopen seizoen. Dat ging zoals we van hem gewend zijn gepaard met verschillende statistieken. Op basis hiervan had hij ook net als vorig jaar een aantal prijsjes om te verdelen.

Hieronder de uitslagen:

  • Hoogste aanwezigheid: 1. Jelmar & Kaj, 2. Pharrel, 3. Bart
  • Topscorerstitel: Joep (25 goals)
  • Assistenkoning: Kaj (13 assists)
  • Speler van het jaar: Berkay
  • Verdedigende actie van het seizoen: Noah (tegen Antibarbari bal van de lijn vlak voor tijd)

Tevens werd er afscheid genomen van Cor, Aad en Henri. Alle drie kunnen niet mee met het team naar de zaterdag. Roos en Stefan namen het woord en bedankten de mannen voor hun inbreng en bewezen diensten.

En afscheid werd er ook genomen van Jelmar en Stefan die overstappen naar de recreatieve senioren. Jelmar op zondag en Stefan op zaterdag. Gelukkig beiden bij CVV Zwervers. Ook hier nam Roos het woord en gaf ze aan dat ze afscheid moest nemen van haar twee 'besties'. 

Dit alles onder een genot van een hapje en drankje. De BBQ werd voornamelijk bediend door Jelmar, Joep en Cor met hulp van Zakaria. Zakaria fungeerde tevens als fotograaf.

Het was een mooie slotavond van een prachtig seizoen!