Skip to main content

Trainerstoernooi groot succes!

Gepubliceerd: Thursday 08 June 2023 | 12:47

Na lang wachten was het eindelijk zo ver. Zondag 4 juni. Het allereerste trainerstoernooi van CVV Zwervers. De animo vanuit de trainers was super. 38 aanmeldingen waarvan er ééntje niet is op komen dagen, maar gelukkig op de dag zelf was er nog één last minute aanmelding. Om exact 16.00 uur werd het startsein gegeven voor de eerste twee wedstrijden. Per team werden er 4 wedstrijden gespeelt van 30 minuten met tussendoor 5 minuten drinkpauze. De temperatuur lag rond de 22 graden.

De wedstrijden stonden onder leiding van drie scheidsrechter: Jordy (zaterdag 7), Yoni (zondag 6) en Daniël (zondag 6). Er werden muntjes uitgedeeld voor eten en drinken dat besteld kon worden bij Dirk en Ron (van de bar) en afgehaald kon worden bij Joyce en Monica (van de keuken). Na afloop werden de medailles uitgereikt aan de teams. Al met al was het, naar wat we hoorden aan reacties, een geslaagde middag/avond.

Onze dank gaat ook uit naar het bestuur, het bar- en kantinepersoneel en natuurlijk de scheidsrechters. Dankzij hen was dit mogelijk.

Op naar volgend jaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Met vriendelijke groet,

Bart Acda

Anton Rolfes

Mariska Becker (heeft ons weer super geholpen)