Skip to main content

CVV Zwervers JO14-1 sluit seizoen af in stijl!

Gepubliceerd: Tuesday 13 June 2023 | 11:08

De staf en spelers van CVV Zwervers JO14-1 kunnen terug kijken op een geweldig seizoen. Na de bekerwinst een week eerder pakte de ploeg van Said Chahid en Sem Acda zaterdag 10 juni 2023 ook nog het kampioenschap!
CVV Zwervers mocht de kampioenswedstrijd aantreden op het eigen kunstgrasveld en ontving concurrent Soccer Boys. Beide ploegen hadden even veel punten maar de thuisploeg een veel beter doelsaldo. Er moest gewonnen worden want nummer een VEP had een punt meer maar hoefden niet meer te spelen. 

Wat volgde was een mooie wedstrijd tussen twee sterke ploegen. Soccer Boys wist zich een aantal keren goed tussen de linies door uit te voetballen maar liep tegen de stugge verdediging aan van CVV Zwervers. Aan de andere kant van het veld ook nog eens een geweldige keeper bij de bezoekers die veel gevaar onschadelijk maakte. Toch was de ploeg spelend in het wit en blauw de bovenliggende partij en wist maar liefst vijf keer te scoren en zo het kampioenschap meer dan terecht binnen te slepen. Einduitslag 5-1.
De doelpunten werden gemaakt door Lano (1), Adje (1), Chiullie (1) en de uit JO13-1 mee spelende Tsherme (1). Een sterk seizoen van deze lichting talentvolle spelers die met veel vertrouwen het nieuwe seizoen zullen opzoeken in de JO15-1. Donderdag sluit het team het jaar af met een gezamenlijk etentje.

Mannen geniet er van!