Skip to main content

Vrijwilligersborrel goed bezocht en zeer geslaagd!

Gepubliceerd: Saturday 17 June 2023 | 9:47

De jaarlijkse vrijwilligersborrel werd goed bezocht. Onder zomerse omstandigheden en onder het genot van een hapje en een drankje werd stilgestaan bij de topics van het afgelopen seizoen.

Denk dan aan de aanwas van het ledenaantal tot boven de 800, de 578 gespeelde thuiswedstrijden die in goede banen zijn geleid door het wedstrijdsecretariaat en bijna allemaal voorzien waren van een scheidsrechter. Of aan de meer dan 35.000 bezoekers die ons Sportpark afgelopen seizoen hebben bezocht waarbij onze kantine en keuken brigade ervoor heeft gezorgd dat er een omzetrecord is neergezet dat nog nooit eerder is behaald (meer dan 20.000 biertjes en 1700 pitchers zijn daar een klein voorbeeld van). 

Maar ook bij de degradatie van heren-1 en het prima resultaat van het tweede elftal werd stilgestaan, de verschillende kampioenschappen bij de jeugdafdeling
en de goede resultaten van de recreatieve senioren (waarbij zaterdag 9 die uitsluitend in de derde helft wist te behalen) werden belicht.Het geweldige succes van de U13 CUP werd aangehaald, het fantastische resultaat van de sponsorcommissie en de tomeloze inzet van de mannen van terrein en onderhoud die ervoor zorgen dat het sportpark er fenomenaal goed uit blijft zien.

Het was een mooi seizoen neergezet door een geweldige ploeg aan vrijwilligers. Vrijwilligers maken de club, maken hoe Zwervers voelt en hoe het overkomt. Dat we in een paar jaar zijn gegroeid tot 800 leden (klanten) laat zien dat we goed bezig zijn!

Voor komend seizoen staat in ieder geval een nieuw LED scherm op het programma en is de aanleg van het derde kunstgrasveld zo goed als zeker waardoor al onze logistieke problemen en frustraties worden opgelost. Ondanks het feit dat het geen eenvoudige opgaaf zal zijn is promoveren het gemeenschappelijke doel van heren-1 en heren-2.
Ook worden alle voorbereidingen getroffen voor de overgang van Hummel naar Robey als kledingmerk. Heren-1 zal dit seizoen starten met het nieuwe tenue dat er fantastisch uitziet. Bij de start van het seizoen 2024-2025 krijgen alle leden een nieuw wedstrijdtenue en de jeugd een nieuwe trainingsoutfit.

In het nieuwe seizoen zal ook worden gestart met damesvoetbal (30+) op vrijdagavond. Maar liefst 25 dames hebben zich aangemeld. Gisteren heeft zich al een trainersduo gemeld die de dames op de vrijdagavonden willen gaan trainen.
En natuurlijk gaat de U13 CUP commissie zich voorbereiden op de 30e editie (19 en 20 mei) die natuurlijk extra bijzonder moet gaan worden.

Vandaag nog het laatste jeugdtoernooi en volgende week vrijdag en zaterdag wordt het Nederlands Ambtenaren Kampioenschap gespeeld op ons sportpark. En daarna is het klaar en kan iedereen genieten van de zomerstop en kunnen we ons gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Kom tot rust en geniet van de vakantie!