Skip to main content

Elftalleider en grensrechters gezocht voor de heren-selectie

Gepubliceerd: Monday 26 June 2023 | 8:51

Voor het komend seizoen is de herenselectie op zoek naar een grensrechter en elftalleider voor heren-2 en een naar een grensrechter voor heren-1.

Doordat Zwervers-2 de overstap maakt naar de zaterdag zijn Aad en Cor niet meer beschikbaar in hun rol als respectievelijk elftalleider en grensrechter. Cor is als scheidsrechterscoördinator (en scheidsrechter) al actief actief op de zaterdag en Aad heeft andere bezigheden op zaterdag. Hij gaat gelukkig wel paar avonden achter de bar staan om Dirk te helpen.

De concrete vraag is dus wie elftalleider en grensrechter wil worden bij heren-2. Trainer is Xander Pronk en de verzorging wordt gedaan door Roos Verburg en Joost Aptroot. De functie van grensrechter kan ook eventueel in een combi met nog een grensrechter.

Ook Zwervers-1 zoekt nog een vaste grensrechter voor haar wedstrijden. Ook dit kan eventueel in een combi met nog een grensrechter (vele handen maken tenslotte licht werk).

Heb je interesse of vragen? Bel dan Rob Naaktgeboren (06 23 97 81 90) of stuur hem een email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)