Skip to main content

Vrijwilligers gezocht voor diverse vacatures en activiteiten

Gepubliceerd: Saturday 22 July 2023 | 9:44

Voor het nieuwe seizoen hebben we nog een paar vacatures. Het zou geweldig zijn als er mensen zijn die zich voor een van deze vacatures aanmelden. Meld je aan en help de club!

  • Jeugdtrainers voor verschilende recreatieve teams. Je hoeft geen ervaring te hebben. Onze hoofd opleidingen zorgt voor de juiste begeleiding. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  • Scheidsrechters voor zowel jeugd als seniorenwedstrijden (ook als je geen ervaring hebt ben je welkom). Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar de scheidsrechterscoördinator: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Hulp in de keuken (hoeft zeker niet elke zaterdag en ook geen hele dag). We willen graag een grotere groep vrijwilligers die in een roulatiesysteem ingezet kunnen worden. Interesse? Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  • Gastheer, gastvrouw bij het wedstrijdsecretariaat. Het is niet iedere zaterdagochtend, maar aan de hand van een rooster zal er gerouleerd worden. Werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van de bezoekende teams en de teamleiders ontvangen in de commissiekamer en spelers doorsturen naar de kleedkamer cq de kantine of tent. Mocht je meer willen weten? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Hulp bij de kledingcommissie. Ook hier willen we graag een grotere groep vrijwilligers waardoor we middels een roulatiesysteem het werk kunnen verdelen. Een soort flexibele schil van mensen die willen bijspringen als het nodig is. Meer informatie kun je krijgen bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • De sponsorcommissie zoekt personen die actief mee willen helpen om meer bedrijven te vinden die Zwervers willen ondersteunen. Dus heb je een netwerk, ben je creatief en wil je helpen om het sponsorbestand verder uit te bouwen? Neem dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  • Elftalleider en grensrechters gezocht voor de herenselectie. Voor het komend seizoen is de herenselectie op zoek naar een grensrechter en elftalleider voor heren-2 en een naar een grensrechter voor heren-1. Meer informatie over de functies kun je krijgen bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Help de club en meld je aan voor één van deze functies.