Skip to main content

Vrijdag 1 september: Speciale training voor alle jeugdkeepers

Gepubliceerd: Saturday 19 August 2023 | 9:52

Op vrijdag 1 september organiseert CVV Zwervers een leuke keepersactiviteit. 

Om het nieuwe seizoen vliegend van start te gaan zijn alle jeugdkeepers van de club welkom op vrijdag 1 september van 17.15 uur tot 18.30 uur. Keeperscoordinator en keeper van Heren 1 Nelson Konings zal een leuk- en uitdagend parcours uitzetten waarbij de keepers kennis maken met allerlei oefeningen die aankomend seizoen aan bod zullen komen.

De activiteit heeft ook tot doel om elkaar te leren kennen maar ook omdat keepen gewoon heel erg leuk is. Als je twijfelt of je keeper wilt worden ben je ook welkom. Voorwaarde om deel te kunnen nemen is:

  • Je bent lid van CVV Zwervers
  • Meld je aan bij Michael Groeneweg of Nelson Konings of meld je aan via de trainer of een van de coördinatoren;
  • Kom in je keeperstenue;
  • Vergeet niet je voetbalschoenen en keepershandschoenen mee te nemen.

Vanaf maandag 11 september gaan de keeperstrainingen van start. Wanneer en hoe laat jouw trainingen zijn hoor je tijdig via jouw trainer. In de tussentijd krijg je de kans om je team beter te leren kennen en heb je wellicht al een wedstrijd in de benen!

Wij kijken er uit naar de komst van alle keepers.

Wil je helpen tijdens deze keepersactiviteit als trainer of wil je de club komend seizoen ondersteunen bij het geven van Keeperstrainingen? Neem dan ook contact op met Michael Groeneweg. Nelson zorgt voor een warm welkom bij de keepersgroep en is met zijn achtergrond als keeperstrainer ook in staat om jou als trainer te laten ontwikkelen.

Heb je vragen?  Stel ze gerust.

Groeten,

Nelson en Michael

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 06-48176439