Skip to main content

Presentje voor onze scheidsrechters!

Gepubliceerd: Monday 09 October 2023 | 13:42

Van 30 september t/m 8 oktober was de jaarlijkse week van de scheidsrechter. Reden voor Cor Kortlever (scheidsrechterscoördinator) om alle clubscheidsrechters een klein presentie te geven als dank en waardering voor hun inzet. Op de foto krijgt Jan Hadders het van Cor uitgereikt.

Het is elke week een enorme uitdaging om alle wedstrijden van een scheidsrechter te voorzien. Soms lukt dat niet en dan moet Cor een beroep doen op de recreatieve senioren die dan een wedstrijd moeten fluiten. Een veel gevallen lukt dat ook en gaat dat ook erg goed. 

Toch kunnen we nog scheidsrechters gebruiken. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Ook als je geen ervaring hebt ben je welkom. Wij zullen dan zorgen dat je snel de basisregels onder de knie hebt en plezier kunt beleven aan het fluiten van een wedstrijd. En fluiten hoeft ook niet elk weekend. Voor elke wedstrijd die je fluit hebben we een kleine vergoeding beschikbaar.
Help de club en geef je op bij Cor!