Skip to main content

Zondag 5 November: Oranje CP teams (KNVB) spelen tegen Zwervers teams

Gepubliceerd: Wednesday 18 October 2023 | 14:00

Zondag 5 november 2023 is het dan eindelijk zo ver. Na meerdere wedstrijden gespeeld te hebben op de KNVB Campus in Zeist is het nu de beurt aan CVV Zwervers om een aantal oefenwedstrijden te organiseren voor de Nederlandse CP-teams.

Er komen maar liefst vier CP teams van Oranje naar Capelle. Zij zullen deze dag spelen tegen vier teams van CVV Zwervers. Het CP damesteam is net terug van de Nations League dat wordt gehouden in Denemarken. Zij zullen geen wedstrijd spelen maar wel trainen van 9:30 - 11:00 uur.
Het dames CP/NAH team van oranje zoekt overigens nog dames die mee willen voetballen. Klik hier voor de uitnodiging. 

Wat is CP-voetbal?
CP-voetbal wordt gespeeld door voetballers die als gevolg van een hersenbeschadiging een motorisch probleem hebben, CP-voetbal heeft dezelfde kenmerken als de reguliere voetbalvorm. Het wordt gespeeld volgens de regels van de FIFA. Door de motorische beperking zijn er een paar belangrijke spelregels aangepast.

Hieronder staat het programma voor zondag 5 november. Rond 11:00 uur zal er een korte opening zijn door onze voorzitter.  Ook staan er een paar foto's van de eerdere ontmoetingen op de KNVB Campus in Zeist. 

Kom gerust even kijken naar deze unieke ontmoetingen.

Anton Rolfes