Skip to main content

Eerste punten Zwervers-1, Zwervers-2 boekt monsterzege!

Gepubliceerd: Sunday 29 October 2023 | 9:06

Zaterdag 28 oktober, stond het duel tegen VV Streefkerk op het programma, beide ploegen hadden voorafgaand aan de wedstrijd nog geen punten behaald. Daar zou dus vandaag verandering in komen.

Het was geen beste eerste helft, het was wel Zwervers dat de voorsprong nam, het was Joshua Dos Santos Monteiro Vieira die de 1-0 wist te scoren na een knappe Zwervers aanval.
Streefkerk deed wat terug door een doelpunt van Olaf Wols maar even later scoorde Helber Vasconcelos Furtado de 2-1 voor Zwervers. Dat was ook de ruststand.

In de tweede helft ging Zwervers beter voetballen en wist door middel van Melivai Krolis de 3-1 op het scorebord te brengen. De eindstand werd bepaald op 4-1 door een doelpunt van invaller Mohamed Belali.
Volgende week speelt Zwervers een uitwedstrijd tegen een bekende tegenstander namelijk Spartaan’20 aanvang in Rotterdam is 14:45 uur.

Zwervers: Devin van Opstal; Luc Inesia (Roelof Breukhoven), Mike Groeneveld (Niels Ambtman), Raoul Pinas, Desley Swinkels, Levron Raphael, Fouad Musaui (Kaj Tjaberings), Joshua Dos Santos Monteiro Vieira (Lukas Ungerman), Helber Vasconcelos Furtado, Everlon Zimmeman, Melivai Krolis (Mohamed Belali)

Man of the match: Melivai Krolis

Monsterzege Zwervers-2
Zwervers-2 speelde tegen de nummer 3 op de ranglijst: Overmaas. Al in de eerste helft kreeg Zwervers zo'n zes hele grote kansen maar wist er maar twee te benutten. Ruststand 2-0. Overmaas wist kort na rust de aansluitingstreffer te maken en dat maakte Zwervers wakker. De ene na de andere aanval golfde richting het doel van Overmaas. Gelukkig was Zwervers effectiever dan in de eerste helft en liep de score op naar uiteindelijk 14-2. 
Met dank aan de KNVB zou je kunnen zeggen. Want de KNVB heeft in haar "wijsheid" bepaald dat reserveteams die van de zondag naar de zaterdag overstappen dit helaas niet horizontaal mogen doen. Anders had Zwervers in de reserve hoofdklasse gespeeld dit seizoen in plaats van nu in de reserve tweede klasse. Het team van Overmaas bleef ondanks de grote nederlaag tot de laatste minuut sportief voetballen. Complimenten!
Trainer Xander Pronk had nauwelijks tijd om de administratie van scorende spelers bij te houden. Hieronder het briefje van de trainer.

Volgende week speelt Zwervers de uitwedstrijd tegen Neptunus Schiebroek. Die wedstrijd begint om 14:30 uur.

Hieronder staat een link naar de wedstrijd van heren-2. Kun je alle doelpunten nog eens nakijken.