Skip to main content

Aliyana Kaddouri speelster van de maand december!

Gepubliceerd: Thursday 28 November 2019 | 17:18

Aliyana Kaddouri is speelster van de maand geworden.

Zij is 10 jaar speelt in MO11-1. Aliyana haar favoriete speelster is Jackie Groenen en haar favoriete club Feyenoord. Verder zijn haar hobby's voetbal natuurlijk en TikTok.
Het bijzondere aan Aliyana is dat zij niet alleen een zeer goede en sterke verdediger is, maar zij is ook nog eens een geweldige keepster.

Aliyana keept namelijk een helft en voetbalt een helft tenzij de trainers haar vragen om de hele wedstrijd te keepen zoals afgelopen zaterdag in de kampioenswedstrijd. Hierin maakte Aliyana 2 hele grote kansen van de tegenstander onschadelijk met 2 fantastische reddingen en zo voor de zoveelste keer de nul hield voor haar team en zo kampioen werd.

Verder is Aliyana zeker niet op haar mondje gevallen haha, maar prik daar een beetje doorheen en je ziet meteen dat ze een lieve en hele leuke meid is. De trainers zijn blij met jouw kwaliteiten als speelster en als keepster, maar ook buiten het veld hebben ze je er graag bij. Dik verdiend dit kanjer!

Aliyana zal aanstaande zondag bij de wedstrijd van heren-1 tegen Rood-Wit uit St Willebrord de aftrap nemen. De aftrap is om 14:00 uur en de toegang is gratis.