• cvv zwervers slider11
 • cvv zwervers slider10
 • cvv zwervers slider8
 • cvv zwervers slide6
 • cvv-zwervers-slide4
 • cvv zwervers slider7
 • cvv zwervers slider6
 • cvv zwervers slider5
 • cvv zwervers slider12

Nieuwjaarsdisco voor O18 t/m O14

Op Vrijdag 5 januari is het zover. De eerste Nieuwjaarsdisco bij CVV Zwervers. Uitsluitend voor leden van O18 t/m O14. Dit inititiatief wordt gecoördineerd door Bianca Doolhoff (activiteitencommissie) en Ricardo Veerman (trainer JO15-1).

Het concept is simpel. Een gezellige disco met gezellige Zwervers mensen. Opgeven doe je bij je trainer of via de email . Laat ook even weten of je alleen komt of dat je nog een introducee mee neemt. Elk lid van CVV Zwervers mag één introducee meenemen. Dus als je een vriend of vriendin hebt dan is hij of zij van harte welkom.

De toegang is gratis en de eerste twee drankjes worden je aangeboden door de club.

disco2

 

A.s. zondag na Heren-1 - Slikkerveer-1: The Hoochiecoochies

Aanstaande zondag spelen heren-1 en heren-2 thuis tegen Slikkerveer.

Het is de laatste thuiswedstrijd van beide teams dit jaar. Bij winst is heren-1 winterkampioen. Als heren-2 zondag wint staan ze stevig in de middenmoot van de reserve 1e klasse.

Na de wedstrijd van heren-1 (van 16-18 uur) zal de band The Hoochiecoochies onder leiding van Pim de Vries zorgen voor een muzikale afsluiting van de eerste seizoenshelft. Ook Jeroen van Etten is van de party in deze band.

The Hoochiecoochies!

ahoochie

 

 

  

Lyenna Cabral dos Reis speelster van de maand

Lyenna is 8 jaar jong en speelt in de meiden MO9-1.Haar hobby's zijn voetballen en knutselen en haar favoriete club is Feyenoord. Zij is speelster van de maand geworden omdat Lyenna gewoon bezig is aan een ijzersterk seizoen. Lyenna speelt vanuit de verdediging en is gewoonweg niet te passeren. Ze wint duel na duel en heeft bovendien een fantastische sliding op de bal in huis.
Dankzij haar snelheid weet zij ook vaak counters van de tegenpartij te onderscheppen.

Bovendien heeft ze ook zelf een goede actie in huis als ze aan de bal is en zorgt daardoor ook nog eens voor veel gevaar voorin als ze meegaat naar voren.

Kortom Lyenna is er een om in de gaten te houden voor de toekomst!

Lyenna

JO8 en JO9 vlaggendragers bij Excelsior - Groningen

Op zondag 17 december 2017 om 16.30 uur zullen er acht spelers van de JO9 en JO8 (elke leeftijdscategorie 4 spelers) op het veld staan in het Van Donge & De Roo Stadion. De kinderen zullen voorafgaand aan de wedstrijd met de vlaggen van Excelsior gaan staan zwaaien. De kinderen moeten een half uur van te voren zich melden bij het stadion. Uiteraard zullen ze zich in volledig CVV Zwervers tenue hijsen en zich opstellen op het strakke groene veld. Terwijl de kinderen staan te zwaaien zullen de spelers van Excelsior en van FC Groningen langs deze kinderen lopen. De kinderen staan dus oog in oog met de grote spelers. Aansluitend zullen we, om 16.45 uur, met z’n allen de wedstrijd gaan bekijken en de Rotterdamse club aanmoedigen.

De volgende spelers gaan mee als vlaggendragers:

1. Lionell da Costa Correira (JO9-2)
2. Noah van Riet (JO9-2)
3. Luchiano Moonen (JO9-3)
4. Aeyura Nanholy (JO9-4)
5. Faridoedin Solarbux (JO8-1)
6. Lucas Berghout (JO8-2)
7. Aidan Kramer (JO8-3)
8. Jilian Drenthen (JO8-4)

Foto's homepage in de wissel...

Sinds ons nieuwe clubgebouw hebben we voor onze homepage foto's gebruikt van ons mooie complex. Die foto's gaan we nu afwisselen met mooie actiefoto's. Actie foto's gemaakt door fotograaf Martien van Grevenbroek. Hij is regelmatig op de club en maakt prachtige foto's. 

Wil je weten welke foto's Martien maakt? Kijk dan eens op: http://www.martgreef.nl/

Geniet ervan!

 

 

 

Sponsoropties Internationaal O13 toernooi 2018

20 en 21 mei 2018 wordt de 26e editie van het Internationale O13 toernooi georgansiseerd. Het deelnemersveld is compleet en ziet er fantastisch uit. Kijk voor de deelnemende teams op: https://cvvzwervers.nl/editie-2018.

Het toernooi kan alleen maar worden georganiseerd doordat er veel sponsors zijn die dit unieke initiatief ondersteunen. Daarnaast levert ook de Gemeente Capelle aan den IJssel haar bijdrage om dit toernooi tot een succes te maken. 

De sponsorcommissie heeft voor deze 26e editie een mooie sponsorbrochure gemaakt waarin alle sponsoropties staan benoemd. Wil je weten hoe die brochure er uitziet en wat er in staat? Klik dan hier!

De komende weken zullen veel bedrijven worden benaderd met de vraag of ze bereid zijn dit prachige toernooi financieel te steunen. 

Maar via dit bericht willen we ook een oproep doen aan iedereen om mee te helpen om bedrijven te zoeken die graag de club en de organisatie willen helpen om de begroting voor dit evenement weer sluitend te krijgen.

In de brochure staan alle bijzonderheden vermeld. Schroom niet deze mededeling met de brochure door te sturen naar bedrijven die jij kent en waarvan jij denkt dat ze geinteresseerd zijn. Je mag de namen van bedrijven ook doorgeven aan de sponsorcommissie.

Mocht jij bedrijven weten of suggesties hebben laat ons dat dan weten via .

Met vriendelijke groet,

Namens de sponsor- en toernooicommissie,

Kees Seip

 

CVV Zwervers wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • 100voetbal2
 • Logo_de_Terp_nieuw
 • colorconcepts
 • logodaasluis
 • logoeticoll
 • logojupiler
 • logovandelft
 • logoyoursite

Couwenhoekseweg 1
2904 XZ Capelle aan den IJssel

Postbus 722
2900 AS Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010-4502715 (uitsluitend van maandag t/m donderdag na 18 uur en op zaterdag en zondag)

Email:

Heeft u vragen of suggesties voor onze website?
Mail de webmaster