• cvv-zwervers-slide1
 • cvv-zwervers-slide5
 • cvv-zwervers-slide4
 • cvv zwervers slide7
 • cvv-zwervers-slide1
 • cvv zwervers slide6
 • cvv-zwervers-slide3

Rouwbrief Arie van der Velde

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Arie van der Velde, vader van "onze" Clemens, trouwe supporter en donateur van Zwervers is overleden. We wisten dat het al een tijd niet goed ging met Arie en dat Clemens alle aandacht aan hem moest geven. Maar de snelheid waarmee het dan allemaal gaat zorgt ervoor dat je stil wordt bij het horen van het bericht. 

We wensen Clemens en alle naasten en direct betrokkenen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Klik hier voor de rouwbrief van Arie.

Namens het bestuur,

Ger Jacobs

6 puntenweekend heren-selectie

Heren-1 en heren-2 hebben allebei hun uitwedstrijd gewonnen. Beiden wonnen ook nog eens met 2-3. 

Heren-1 wint (2-3) moeizaam maar verdiend van VFC
Zwervers was de hele wedstrijd de betere ploeg, maar door een persoonlijke fout en een onterecht gegeven penalty kon VFC tweemaal een achterstand goedmaken.

Kevin den Boer zette in de 25e minuut Zwervers op voorsprong, maar na een fout van Ben de Vries maakte VFC via Sven Goedendorp gelijk. Meteen na de rust scoorde Houdaifa el Harti uit een vrije trap, die van richting werd veranderd de 1-2. Toch kwam VFC weer op gelijke hoogte, toen scheidsrechter Dennis Ferreira een overduidelijke schwalbe toch met een strafschop bestrafte. Roy van der Graaf benutte de penalty. Zes minuten voor tijd viel toch de 2-3, toen naar voren geschoven Ben de Vries de bal doorkopte naar den Boer, die vernietigend uithaalde. De score had nog hoger kunnen uitvallen voor Zwervers. Eerst miste den Boer een penalty en ook Burak Ursan faalde voor een leeg doel. Uiteindelijk was de overwinning dik verdiend en behaalde Zwervers de derde zege op rij.

Heren-2 maakt in de laatste minuut 2-3 tegen sv Charlois
In een moeizame uitwedstrijd tegen hekkensluiter Charlois heeft heren-2 uiteindelijk toch de verdiende drie punten binnengehaald. Zwervers boog tot twee keer toe een achterstand om. Na de 1-0 achterstand werd gelijk gemaakt door Marlon Brunings, die ook de 2-2 aantekende na een mooie actie van Stefan Verhoeven.

In de laatste minuut werd de 2-3 gemaakt door Rahine de Wind die een vrije trap loep zuiver en keihard naast de keeper schoot.

Nieuwe kledingsponsor JO19-1

Namens JO19-1 willen wij onze nieuwe sponsor De Sprint Autobanden bedanken voor ons nieuwe tenue en kleding pakket. We zien er nu weer strak uit. Aan onze nieuwe tenue zal het niet liggen als we een wedstrijd verliezen. En we gaan er alles aan doen om dat niet te laten gebeuren.

Sponsor bedankt!

Alles spelers JO19-1

a1

Banner en bedankbrief Spieren voor Spieren

Wellicht is het al opgevallen maar vorige week hebben we een nieuwe Spieren voor Spieren banner opgehangen in de kantine. We hebben voor dit seizoen  acht mooie bedrijven gevonden die een bijdrage leveren aan CVV Zwervers en het mooie intitiatief Spieren voor Spieren. De namen van de bedrijven staan op de banner. Ook hebben we een paar weken geleden een financiële bijdrage overgemaakt (binnenkort gaan we weer € 800 overmaken) aan Spieren voor Spieren en daar een bedankbrief voor gekregen die ook is bijgesloten.

Klik hier voor meer info over onze samenwerking met Spieren voor Spieren

Klik hier voor de bedankbrief

 

spierenbanner2017

"Wie biedt meer?" op mooie en unieke voetbalshirts?

Tijdens de 25e editie van het O13-toernooi hebben verschillende teams ons bedankt met een speciaal shirt van de club of van een bekende speler. Doel van deze shirts is dat mensen die er geinteresseerd in zijn daar een bod op kunnen doen. Het geld dat we daarmee ophalen komt ten goed aan de 26e editie van het toernooi. De afgelopen weken maanden hebben we verschillende biedingen gehad. We willen vóór 1 december de hoogste bieder het shirt of de shirts geven. Je kunt bieden op één of meer shirts of op alle shirts. 

De volgende shirts hebben we in "de aanbieding":

1. Manchester City
Shirt met alle namen van de spelers die hebben deelgenomen aan de 25e editie van het toernooi. Hoogste bod: € 50

2. Borussia Mönchengladbach
Handtekeningen van alle spelers van de selectie 2016/2017. Hoogste bod: € 80

3. FC Basel
Handtekeningen van spits (Doumbia) van het 1e elftal en het Ivoriaanse elftal. Hoogste bod: € 100

4. SS Lazio
Handtekening van spits (Immobile) van het 1e elftal en van het Italiaanse elftal: Hoogste bod: € 200

5. Leicester City
Handtekeningen van de spelers van de kampioensschapselectie 2016-2017: Hoogste bod: € 100

6. Feyenoord
Handtekeningen van de spelers van de kampioensschapsselectie 2016-2017 (shirt zit in een lijst): Hoogste bod € 1.500

Op alle shirts samen is dus nu € 2.030 geboden.

Hieronder staan de shirts afgebeeld. Als je een bod wilt doen dan graag vóór 25 november een mail sturen naar met daarin jou naam en het bod dat je wilt doen.

En nogmaals het geld wordt besteed aan de 26e editi van het toernooi op 20 en 21 mei 2018.

 

Shirt Manchester City (hoogste bod € 50)

shirt Manchester

Shirt Borussia Mönchengladbach (hoogste bod € 80)

shirt Gladbach

Shirt FC Basel (hoogste bod € 100)

shirt Basel voorkant

shirt basel achterkant

Shirt SS Lazio (hoogste bod € 200)

shirt Lazio achterkant

shirt Lazio voorkant

Shirt Leicester City (hoogste bod € 100)

 shirt Leicester

Shirt Feyenoord (hoogste bod € 1.500)

 Shirt Feyenoord in lijst

 

 

 

 

Extra camerabewaking op de club

Recentelijk zijn een fiets en een scooter gestolen uit het fietsenrek op de club. De fiets stond weliswaar niet op slot, maar wat niet van jou is moet je vanaf blijven is nog steeds de lijn die hoort bij de gedragsregels die we hebben. Gelukkig hebben we de dader via de camerabeelden kunnen vinden en is de fiets terug bij de eigenaar. De scooter is gisteravond gestolen om 21:25 uur. De beelden worden nu onderzocht.

Van elke incident wordt melding gemaakt bij de politie. Ook worden de beelden overgedragen aan de politie als daar om wordt gevraagd.

Ondanks het feit dat er 6 camera's in en rond het clubgebouw hangen gaan we binnenkort nog meer camera's ophangen die ook in het donker en op grotere afstand haarscherp kunnen opnemen. Daarnaast zullen we bij de fietsenstalling een duidelijk bord plaatsen dat er cameratoezicht is. Als de dieven al kunnen lezen zal ze dit moeten afschrikken omdat alles op beeld wordt vastgelegd en bewaard.

Het is vervelend dat we deze maatregelen moeten nemen maar we zijn er van overtuigd dat we hiermee eventuele dieven of vandalen afschrikken en kunnen achterhalen als er wat gebeurd doordat we duidelijk beeld- en bewijsmateriaal kunnen overdragen aan de politie.

Namens het bestuur,

Ger Jacobs

 

videocamera

 

Club Brugge representeert België op O13 toernooi

Club Brugge O13 jaar komt naar CVV Zwervers op 20 en 21 mei. Club Brugge won 14 landstitels en maar liefst 11 keer de Belgische beker. Het is de enige Belgische club die ooit de finale heeft bereikt van de Europacup 1. Het JO13 team van Club Brugge zal deelnemen aan de 26e editie van het internationale O13 toernooi. Daarmee zijn 10 van de 12 deelnemers bekend.

logo club brugge

Kijk voor meer info op: https://cvvzwervers.nl/editie-2018

 

Spreekuren medische staf (ook voor jeugdspelers)

De medische staf bestaat uit Marcel Spinhoven (hoofd medische staf), Herman Mets, Ibraltino Serrao Cesar en Roos Verburg.

Behalve de spelers van de heren-selectie (heren-1/2 zondag) kunnen ook jeugdspelers (JO15-spelers en ouder) en spelers van de recreatieve senioren gebruik maken van dit verzorgingsteam.

De medische staf is aanwezig op de volgende dagen en tijdstippen:


Dinsdag: van 19.00 uur tot 20.15 uur voor de herenselectie na 20.15 voor jeugd (JO15 en ouder) en recreatieve senioren
Donderdag: van 19.00 uur tot 20.15 uur voor de herenselectie na 20.15 voor jeugd (JO15 en ouder) en recreatieve senioren

Indien er vragen zijn kun je contact opnemen met Marcel Spinhoven, mobiel 06-24133642

CVV Zwervers wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • 100voetbal2
 • Logo_de_Terp_nieuw
 • colorconcepts
 • logodaasluis
 • logoeticoll
 • logojupiler
 • logounibarge
 • logovandelft
 • logoyoursite
 • rabobanklogo

Couwenhoekseweg 1
2904 XZ Capelle aan den IJssel

Postbus 722
2900 AS Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010-4502715 (uitsluitend van maandag t/m donderdag na 18 uur en op zaterdag en zondag)

Email:

Heeft u vragen of suggesties voor onze website?
Mail de webmaster