Skip to main content

Triest, geweldig en interessant!

Gepubliceerd: donderdag 08 september 2022 | 9:05

Triest! 
We zijn met 774 spelende leden de grootste voetbalvereniging uit Capelle. Tel daar de 224 niet spelende leden (trainers, vrijwilligers en donateurs) bij op en we hebben zomaar 1000 leden die bewust voor CVV Zwervers hebben gekozen. Iets om trots op te zijn zou je kunnen zeggen.

Maar is die trots wel terecht?

Vanuit het aantal leden mogen we dat zeker wel zijn. Maar niet vanuit de bereidheid van leden en ouders om wat voor de club te doen. Er wordt teveel werk gedaan door een te kleine groep trouwe vrijwilligers.
Ondanks meerdere oproepen hebben we nog steeds vacatures bij de club. Zowel in de kantine, bij het wedstrijdsecretariaat de kleding- en sponsorcommissie zoeken we versterking. Ook zoeken we nog enkele jeugdtrainers en een trainer voor ons O23 team. Ondanks berichten op de website en social media hebben we slechts één aanmelding gehad.

En dat is triest. CVV Zwervers is een vereniging die we met elkaar moeten "runnen". Met leden en ouders die wat extra's voor de club willen doen. Vrijwilligers die helpen Zwervers een gezicht te geven. 

Vandaar deze dringende oproep om toch nog even naar de vacatures te kijken en je aan te melden. Of als je iemand in jou omgeving kent die geschikt is hem of haar aan te sporen zich aan te melden. 

Geweldig!
Het is geweldig dat we weer een blessurespreekuur hebben voor onze jeugdleden. Elke maandag van 18:00 - 19:00 uur is er een gratis inloopspreekuur voor de leden van 5 t/m 18 jaar. En we beginnen op maandag 12 september al.

CVV Zwervers heeft een samenwerking met Kids Fysio Capelle, een kinderfysiotherapie praktijk die volledig gericht is op het behandelen van het kind en de jeugd tot en met 18 jaar. Dit is een initiatief van Mellisa Westdijk, eigenaar van Kids Fysio Capelle.

Heb je een blessure, een pijntje of is er wat anders aan de hand loop dan binnen bij het blessurespreekuur. Je hoeft er geen afspraak voor te maken.

Interessant!
Op 18 november wordt de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Van 20:00 - 21:00 uur is het formele gedeelte. Na de vergadering volgt de traditionele nazit. Ben er bij!