Skip to main content

Gevonden voorwerpen en/of verkeerde maat meegenomen

Gevonden voorwerpen

Elke morgen lopen onze vrijwilligers het sportcomplex rond en worden kleedkamers gecontroleerd. Alle voorwerpen die worden gevonden worden in de "gevonden voorwerpen mand" gelegd in de commissiekamer. Dat doen we op deze manier sinds de start van het seizoen.

Die mand is na elke twee maanden vol. Het is bijzonder dat er zelden mensen zijn die komen vragen of er wat gevonden is. We bewaren de spullen 3 maanden. Daarna brengen we ze naar de kledingcontainer van de gemeente.

Dus als iemand wat is verloren of vergeten vraag het dan aan de mensen achter de bar. Zeg wat je kwijt bent (shirt, broek, kleur, maat, merk etc) en er wordt gekeken of het in de mand zit. Je kunt ook een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Maak duidelijk wat het is. Ook dan gaan we kijken of we het hebben gevonden.

Verkeerde maat meegenomen

Doordat de jeugd in hetzelfde tenue loopt kan het wel eens gebeuren dat na een training of wedstrijd. En zeker nu bij de oefenwedstrijden een verkeerde polo/trui/shirt/broek meeneemt. Een M in plaats van een S of bijvoorbeeld. Er zijn inmiddels een paar ouders die gemerkt hebben dat hun kinderen een verkeerde maat hebben meegenomen. Maar dat betekent ook dat andere ook een verkeerde maat hebben. Sommige zijn opgelost maar nog niet alles. Controleer goed of je een goede maat hebt. Is dat niet het geval laat dat dan even weten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.