Skip to main content

Wie is CVV Zwervers

CVV Zwervers: meer dan alleen voetbal!

Met meer dan 800 spelende leden uit alle geledingen van de maatschappij is CVV Zwervers een club waar iedereen welkom is. Een club waar we ons best doen om een professionele maar prettige  atmosfeer te creeëren, waarbij normen en waarden, duidelijkheid, eerlijkheid en transparantie de leidende motivaties zijn. CVV Zwervers is uitgegroeid tot een gezonde en stabiele voetbalclub waar ook buiten het voetbal veel wordt georganiseerd.
Daarnaast hebben wij ons tot doel gesteld om een verbindende factor te vormen in de gemeente Capelle aan den IJssel. Met aandacht voor de zwakkeren en het doel om de vreugde en het plezier van voetbal voor iedereen toegankelijk te maken. Voor enkele maatschappelijke initiatieven klik hier

Steun van bedrijven en instellingen is bittere noodzaak

Zoals CVV Zwervers er nu voor staat willen we zo houden. Maar in de huidige tijd blijft het elk jaar weer een uitdaging om de middelen bij elkaar te krijgen die nodig zijn om onze ambities waar te maken. Om onze doelen te realiseren hebben wij de steun van betrokken bedrijven en instellingen om ons heen hard nodig! Gelukkig mogen we trots zijn op de vele bedrijven en instellingen die ons financieel steunen en die ons helpen het verschil te maken. Bedrijven en instellingen die sponsoren in de vorm van geld of ons met producten en diensten in natura helpen. Beiden zijn heel erg welkom.

Bedrijven en instellingen die het "maatschappelijke" initiatief CVV Zwervers willen steunen kunnen dat op verschillende manieren doen. Dat kan op de traditionele manier door ons financieel of in natura te ondersteunen in ruil voor media-aandacht middels reclameborden, banners tijdens onze grote toernooien of advertenties in programmaboekjes etc.

Maar dat kan ook door zowel CVV Zwervers als het Sophia Kinderziekenhuis te steunen.

CVV Zwervers steunt het Sophia Kinderziekenhuis, helpt u ons?

CVV Zwervers en de Stichting Vrienden van het Sophia zijn een unieke samenwerking aangegaan: alle spelers van CVV Zwervers dragen een shirt met daarop het logo van de stichting. En met alle spelers bedoelen we dan ook ècht alle spelers: van het eerste elftal tot de bikkels van onze Mini Champions League! Daarmee willen wij aandacht vragen voor het fantastische werk dat deze stichting doet en doneert CVV Zwervers € 100 voor iedere sponsor die meer dan € 1000 bijdraagt aan onze club. 

Wij komen graag met u in contact en laten dan aan de hand van een presentatie graag aan u zien, wat onze doelen zijn en hoe wij denken dat we met elkaar een sociale rol kunnen spelen in de maatschappij, met voetbal als verbindende factor.