Skip to main content

Indrukwekkend en voor herhaling vatbaar!

Gepubliceerd: Thursday 14 February 2019 | 13:43

Afgelopen dinsdag hebben we de cheque van € 1.094 (opgehaald bij de nieuwjaarsreceptie) uitgereikt aan Vrienden van het Sophia. Tijdens een rechtstreekse uitzending van Sophia TV hebben Lizzy Blagdan en Delano van Rijn de cheque namens CVV Zwervers overhandigd aan Annelies Blom (de baas van Sophia TV).

Het was een prachtige uitzending waar ook kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis bij aanwezig waren. Het was geweldig indrukwekkend. Op Facebook van Vrienden van Sophia was de volgende tekst te bewonderen:

"De uitzending van vanavond bij Sophia TV & evenementen was er één om in te lijsten. Superveel kids met veel blije smoeltjes!!! Niet alleen door de grote lol die we met z'n allen hebben gemaakt. Het was echt gek, gekker, gekst in het kwadraat met veel kids, papa's, mama's, nichtjes, vriendjes en een heerlijk vrolijke oma!
Ook een uitzending met een gouden randje! Lizzy en Delano, spelers van CVV Zwervers uit Capelle aan den IJssel kwamen in hun Sophia-tenue een cheque uitreiken voor Sophia TV & Evenementen! Bedankt kids, familie, crew en CVV Zwervers."

We hebben met z'n allen gemerkt en gevoeld dat we met Sophia op het shirt veel kinderen heel blij kunnen maken. We gaan op zoek naar meer initiatieven om geld op te halen voor Vrienden van het Sophia! De eerste stap is gezet.

Bijgaand een paar foto's: