Skip to main content

Opbrengst Nieuwjaars­receptie: € 1.094 voor Sophia!

Gepubliceerd: Thursday 10 January 2019 | 13:55

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie is maar liefst € 1.094 opgehaald voor Vrienden van Het Sophia. Dat is een geweldig bedrag! De drankjes waren tijdens de receptie allemaal € 1. Dus aantrekkelijk voor de bezoekers maar zeker ook aantrekkelijk voor Vrienden van het Sophia want al het geld dat tijdens de receptie werd verdiend wordt geschonken aan deze prachtige stichting. Er werd dus gedronken voor een goed doel!

Het bedrag zal binnenkort worden overhandigd aan Vrienden van het Sophia en is deze keer bestemd voor Sophia TV. Wil je meer weten over de samenwerking met Vrienden van het Sophia? Kijk dan op: https://www.cvvzwervers.nl/nieuws/algemeen/1263-minimaal-4-jaar-vrienden-van-sophia-op-wedstrijdshirts

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd ook bekendgemaakt dat Rosemarie Hermans vanuit CVV Zwervers de rol van ambassadrice richting Vrienden van het Sophia zal gaan oppakken. Doelstelling is om Vrienden van het Sophia niet alleen op onze shirts te laten prijken maar ook in de harten van onze leden. Deze actie op de nieuwjaarsreceptie was de eerste maar zeker niet het laatste initiatief. Suggesties zijn van harte welkom via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Rosemarie Hermans
Onze Ambassadrice voor
Vrienden van het Sophia