Halloweentrainingen zeer geslaagd. Bekijk de foto's (als je durft).

Gepubliceerd: zaterdag 04 november 2023 | 13:20

Eindelijk was het dan zover. Het was 31 oktober 2023. DOOM DAY!!!!!!!

Deze avond was de voetbal training in Halloweenstyle. Vorig jaar hadden we de primeur en dit jaar hebben we het nog eens over gedaan. Het was weer super om te organiseren en om te zien hoeveel kinderen en trainers zich verkleed hadden. Dit jaar hadden we de route uitgebreid met het donkere bospad verlicht door pompoenen met kaarsjes erin. Gezien de lachende gezichten als ze uit het bos kwamen bleek ook dit een goed idee te zijn.

Dit jaar hadden we uitzonderlijk veel vrijwilligers die zichzelf vrijwillig aangemeld hadden om te ‘spoken’ op het veld. Heel erg leuk om te zien dat er zoveel mensen hiervoor tijd vrij gemaakt hebben. Ze hebben kosten nog moeite gespaard om de kinderen te laten schrikken en dit is goed gelukt. Wij willen dan ook alle vrijwilligers enorm bedanken voor hun hulp. Zonder jullie was het toch minder kleurrijk geweest.

Uiteraard willen wij ook het bestuur bedanken die ons het vertrouwen hebben gegeven dat we dit weer tot een succes zouden maken.

Ook spreken we onze dank uit aan FIRST LOVE. Het bedrijf dat voor het geluid en de lichten heeft gezorgt. En natuurlijk aan de fotograaf Jordy Rots.

Nu op naar volgend jaar. Laten we hopen dat we dan weer kunnen gaan spoken.

Met vriendelijke groet,

Bart Acda | Mariska Becker | Anton Rolfes