Skip to main content

Sportief en met plezier presteren!

De afgelopen jaren is er veel binnen onze vereniging veranderd. We hebben een nieuw clubgebouw en een nieuwe loods voor het onderhoudsmaterieel. We doen er alles aan om een derde kunstgrasveld te krijgen. We staan er financieel goed voor, alle risico's zijn inzichtelijk en onder controle, de kantine draait bijzonder goed, op veel posities hebben we nieuwe vrijwilligers die de schouders eronder willen zetten en we hebben de laatste jaren nog nooit zoveel nieuwe leden mogen inschrijven als in het afgelopen jaar.
We kunnen zelfs zeggen dat we de grootste vereniging zijn van Capelle aan den IJssel. Op 1 november 2022 telde de vereniging exact 800 spelende leden. Daarnaast hebben we nog donateurs en niet spelende leden. Dat brengt de teller op circa 1040 leden.

Er zit "schwung" en "drive" in de club en dat voelt goed en is een mooie basis voor het vervolg.

Want we zijn er namelijk nog lang niet. Je zou zelfs kunnen zeggen dat we de makkelijkste periode nu achter de rug hebben en dat het echte werk gaat beginnen. We hebben als bestuur voor de periode 2020-2025 alle uitgangspunten en aandachtspunten op een rijtje gezet. We hebben het de titel gegeven: Sportief en met plezier presteren; de 6 speerpunten voor 2020-2025.

Opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..