Skip to main content

Wedstrijden verzetten

Het wedstrijdsecretariaat is op zaterdag en zondag het kloppend hart van de club. Ze delen op wedstrijddagen de velden en kleedkamers in, openen en sluiten de kleedkamers en regelen alles administratief rond gespeelde wedstrijden. Dit is elk weekend een geweldige uitdaging.

We zijn de grootste club van Capelle met de meeste teams. Dus dat betekent elk weekend gemiddeld zo’n 24 wedstrijden onder hoogspanning. Accepteer de richtlijnen van het wedstrijdsecretariaat. Belangrijk is ook dat trainers en spelers exact op tijd aan hun wedstrijd beginnen. Een wedstrijd die te laat begint heeft direct weer gevolgen voor de wedstrijden die erna komen. 

Verzetten van wedstrijden

Verzetten van wedstrijden proberen we zoveel mogelijk te vermijden. Want het verzetten kost vaak veel energie van het wedstrijdsecretariaat en betekent vaak dat er op een doordeweekse dag moet worden ingehaald of dat er een wedstrijd wordt ingepland op toch al een drukke zaterdag.

Het verzetten kan uitsluitend gebeuren door het wedstrijdsecretariaat. Trainers of aanspreekpunten van de seniorenteams overleggen in eerste instantie met de coördinator. Pas daarna wordt het wedstrijdsecretariaat ingeschakeld. Een wedstrijd wordt pas verzet als het echt niet anders kan. Mocht een team 'n keer te weinig spelers hebben dan kan van andere teams worden geleend. Lenen kan alleen maar na overleg met de betreffende trainer of het betreffende aanspreekpunt (bij de senioren).