Skip to main content

Vriendschappelijke wedstrijden aanvragen

Het wedstrijdsecretariaat is op zaterdag en zondag het kloppend hart van de club. Ze delen op wedstrijddagen de velden en kleedkamers in, openen en sluiten de kleedkamers en regelen alles administratief rond gespeelde wedstrijden. Dit is elk weekend een geweldige uitdaging.

We zijn de grootste club van Capelle met de meeste teams. Dus dat betekent elk weekend gemiddeld zo’n 24 wedstrijden onder hoogspanning. Accepteer de richtlijnen van het wedstrijdsecretariaat. Belangrijk is ook dat trainers en spelers exact op tijd aan hun wedstrijd beginnen. Een wedstrijd die te laat begint heeft direct weer gevolgen voor de wedstrijden die erna komen. 

Oefenwedstrijden en toernooien

Het wedstrijdsecretariaat is er ook voor het aanvragen van oefenwedstrijden en toernooien. Regel nooit zelfstandig zelf iets. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Jan Hadders (06-50281942). 

Het kan zijn dat jezelf een tegenstander op het oog hebt of hebt gesproken. Geef dit dan duidelijk aan. Wil je thuis spelen op doordeweekse dagen dan zal dat altijd op natuurgras plaatsvinden in verband met de trainingen. Het wedstrijdsecretariaat zal bepalen of er een vriendschappelijke wedstrijd thuis gespeeld kan worden.

Goedgekeurde oefenwedstrijden en toernooien worden altijd opgenomen in het programma op de website.