Skip to main content

Openingstijden kledingshop

De kledingcommissie is er tijdens het reguliere seizoen op twee avonden in de week en is te vinden in de kledingshop (zie foto hiernaast). Namelijk op:

Woensdag van 18:45 - 19:45 uur
Donderdag van 18:45 - 19:45 uur

De kledingshop is gedurende de zomerstop gesloten. Dat betekent dat de shop pas weer open gaat op donderdag 22 augustus. Inleveren van kleding kan gedurende de zomerstop op maandag, woensdag en vrijdagmorgen van 9:00 tot 11:30 uur. Kleding dan graag in een plastic tas met naam en teamnummer erbij aanbieden in de kantine.

Let op: 
De kledingshop is vanaf 1 november 2023 uitsluitend geopend op donderdag van 18:30 - 19:45 uur. Dit omdat we te weinig vrijwilligers hebben om op twee avonden in de week open te blijven. Mocht jij interesse hebben om bij de kledingcommissie te komen dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht je vragen hebben aan de kledingcommissie dan kun je een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..