Skip to main content

Clubwebshop

Alle kleding uit het kledingplan van CVV Zwervers is uitsluitend te verkrijgen bij de kledingcommissie (kledingshop). Dat geldt zowel voor de wedstrijdkleding, de trainingskleding als de kleding voor de trainers.
De kleding uit het kledingplan voor spelers, staf en trainers staat hier. De kleding wordt in bruikleen gegeven aan de leden.

Mochten er leden of trainers zijn die extra exemplaren willen hebben dan kan dat. Tegen betaling kunnen alle onderstaande kledingstukken los worden bijbesteld en afgerekend bij de kledingcommissie. Het spreekt voor zich dat in die gevallen de kleding dan eigendom wordt van degene die de kleding koopt. De kleding wordt aangeboden met 20% korting. Daar komt dan nog wel het bedrukken van het Zwervers clubembleem bij. De kledingcommissie heeft alle actuele prijzen beschikbaar. 

Het is niet toegestaan om deze kleding elders aan te schaffen en te laten bedrukken met het logo van CVV Zwervers.

Naast de onderstaande kleding uit het kledingplan zijn er nog enkele andere kledingstukken (zoals trainingspak en lange keepersbroek) en artikelen die aangeschaft kunnen worden. Deze kunnen rechtstreeks besteld worden bij 11teamsports (voorheen 100%voetbal.)

Leden van CVV Zwervers krijgen 10% korting bij elke bestelling. Daarnaast profiteert ook CVV Zwervers van elke bestelling in de vorm van een 5% kickback op de aanschaf van ballen en materialen. De korting kun je krijgen door bij het afrekenen de kortingscode in te vullen. Dat is voor CVV Zwervers leden: CVVZ-10.