Skip to main content

Blessurespreekuur voor de jeugd

Gepubliceerd: dinsdag 06 september 2022 | 13:41

In samenwerking met Kids Fysio Capelle is het blessurespreekuur voor de jeugd opgezet. Kinderfysiotherapeute Mellisa Westdijk verzorgd wekelijks dit spreekuur.

Tijdens het blessurespreekuur kan de jeugd van CVV Zwervers vrij inlopen met vragen over blessures.
We onderzoeken de blessure, doen (indien nodig) aanvullende testen om te kijken wat voor blessure het is en zullen aan de hand van de uitkomst een advies geven. Indien fysiotherapie geadviseerd wordt, kan hier direct een afspraak voor gemaakt worden.

Naast vragen over blessures kun je ook langslopen voor andere vragen, bijv. over de ontwikkeling van het kind, groeipijn of klachten buiten de sport om.  

Let op: er wordt geen behandeling uitgevoerd tijdens dit spreekuur en is ook geen verzorgingsmoment om bijvoorbeeld te laten tapen.

Het blessurespreekuur is elke dinsdag van 17:45 – 18:45 uur in de verzorgingskamer bij CVV Zwervers en start dit seizoen op dinsdag 7 november.  Het blessurespreekuur is een gratis spreekuur voor alle jeugdleden van CVV Zwervers.

Kids Fysio Capelle is een kinderfysiotherapiepraktijk die volledig gericht is op het behandelen van het kind en de jeugd tot 18 jaar.
De praktijk is gelegen aan de Hollandsch Diep 61F, naast de Terp.
Dit is op loopafstand van CVV Zwervers.

Kinderfysiotherapie wordt 18 keer per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering, hieraan zitten geen kosten verbonden, ook geen eigen risico.
Kids Fysio Capelle heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Meer informatie over Kids Fysio Capelle kun je vinden op: www.kidsfysiocapelle.nl of neem contact op via 010-3032575.
Voor vragen kunt u ook een WhatsApp berichtje sturen naar 06-82013490.

Foto: Mellissa Westdijk