Skip to main content

Zwervers-1 pakt punt in de extra tijd, Zwervers-2 pakt de volle winst!

Gepubliceerd: maandag 20 november 2023 | 11:11

In het nieuwe uittenue speelde Zwervers een matige eerste helft. Ook de weersomstandigheden waren slecht, felle regenbuien trokken over het Kraaiennest in Rijsoord. In de 40ste minuut mocht Rijsoord een vrij trap nemen, deze werd door Roelof Breukhoven ongelukkig in eigen doel verwekt, 1-0 dus voor Rijsoord, dit was tevens de ruststand.
In de tweede helft tapte Zwervers uit een heel ander vaatje en ontstonden er meer mogelijkheden. Er waren enkele wissels die er voor zorgen dat de aanvalslust van Zwervers toenam. Mo Belali, Lukas Ungerman en later Niels Ambtman en Giovanni Santos Boaventura kwamen in de ploeg. Lukas en Niels werden als breekijzer ingezet.
In de 94ste minuut werd uiteindelijk de verdiende 1-1 gescoord door Lukas Ungerman.

Volgende week om 14:00 uur speelt CVV Zwervers thuis tegen vv Spirit.

Archieffoto: Lukas Ungerman in actie

CVV Zwervers-2 won met 4-0 van FC IJsselmonde-2. Onder slechte weersomstandigheden en op een glad veld speelde Zwervers een matige eerste helft. Samir Hattit maakt met een mooie kopbal de 0-1 hetgeen ook de ruststand was. 

In de tweede helft liep het iets beter bij onze mannen en werd het door doelpunten van Samir en Damiano Raalte (2x) toch nog 0-4 en is de eerste periode definitief binnen!

Komende week speelt Zwervers-2 om 11:00 uur tegen NOC Kralingen-2.