Skip to main content

Zwervers JO12-3 wint uit van HBSS met 1-3

Gepubliceerd: woensdag 22 november 2023 | 9:58

Zaterdag 18 november 2023. Na één wedstrijd verloren te hebben en één gewonnen was het voor de JO12-3 vandaag hun derde wedstrijd. Uit bij HBSS uit Schiedam. Na aankomst op het complex werden we netjes opgevangen en kregen we te horen welke kleedkamer we zaten. Éénmaal in de kleedkamer heeft iedereen zich op zijn/haar manier voorbereid op de wedstrijd.

Nadat iedereen klaar was liepen we naar het veld. Eenmaal op het veld aangekomen begon de warming up. Rond 08.30 uur begon de wedstrijd. Onze spelers hebben de eerste helft gevochten voor de bal en meerdere kansen geforceerd. Echter in het eerste kwart wilde niemand de score openen. In de derde minuut van het tweede kwart was daar dan eindelijk de 0-1 op naam van spits Jake Kruithof. Een mooi doelpunt van afstand in het hoekje van de goal. Onhoudbaar voor de keeper. In het derde kwart kwam helaas degelijkmaker van HBSS (1-1).

In het vierde kwart werd het spannend. Zou het gelijk blijven? Nee!!!!!!!!!!
 In de zesde minuut kwam dan toch nog de 1-2 door Olivia Cijsouw. Letterlijk uit onverwachte hoek een curfball zo het achterste zijnetje in. Maar de spelers van de JO12-3 waren nog niet klaar met HBSS en in de laatste minuut van het vierde kwart scoorden wij de 1-3 via Arav Mohan middels een schitterend doelpunt binnenkant paal en zo het achterste net in. Thanks to the assist van Olivia Cijsouw.  

Alle spelers van de JO12-3 zijn enorm vooruitgegaan. Ze spelen goed samen en vieren de doelpunten als echte groep. De kids hebben samen gestreden. Van de verdediging tot de aanval. Iedereen heeft zich keihard ingezet voor de winst.

Spelers JO12-3: Adam Amghar, Olivia Cijsouw, Mitchel van Dam, Vince Duijzer, Dax Gadellaa, Nick van der Groef, Efie Haileab Yohannes, Jake Kruithof, Arav Mohan, Levi de Ruiter, Daan Schoutens.

Foto: JO12-3, gemaakt op de training van gisteren.