Skip to main content

Zeer verdient gelijkspel Zwervers-1. Zwervers-2 wint ruim.

Gepubliceerd: zondag 26 november 2023 | 11:03

De neutrale toeschouwer kreeg een leuke en spannende wedstrijd voorgeschoteld. De Zwervers supporter vond zeker dat Zwervers wel wat meer verdiende. Zwervers begon energiek en legde een prima eerste helft op de mat. Het enige wat je zou kunnen opmerken is dat het creëren van kansen nog wat beter zou moeten. In de tweede helft kwam Zwervers, zoals we wel vaker hebben gezien, op een 0-1 achterstand. Dus was het weer mouwen opstropen, wat resulteerde in de gelijkmaker door Max Hoornweg na een vrije trap van Roelof Breukhoven, die daarmee zijn 2e doelpunt in twee wedstrijden wist te maken. Jammer dat hij later in de wedstrijd geblesseerd moest uitvallen.

De 1-1 was uiteindelijk de eindstand tegen Spirit. Veel Zwervers supporters vonden dat Zwervers wel wat meer had verdiend. Maar een punt is prima en zeker het spel geeft hoop voor de toekomst. Een gelijkspel met perspectief is misschien wel de beste omschrijving.

Scheidsrechter Kylian Walthuis floot een puike partij.

Door de resultaten van de concurrentie onderin de ranglijst, klimt Zwervers weer een plaats omhoog, volgende week speelt Zwervers de laatste wedstrijd voor de winterstop, in Dordrecht wacht dan een lastige wedstrijd tegen EBOH.

Lees ook het leuke artikel hieronder over Max Hoornweg in het AD van vandaag.

Opstelling CVV Zwervers: Devin van Opstal, Raoul Pinas, Mike Groeneveld, Roelof Breukhoven, Desley Swinkels, Levron Raphael, Giovanni Santos Boaventura, Joshua dos Santos Monteiro Vieira, Max Hoornweg, Fouad Musaui, Melvai Krolis.

Invallers: Niels Ambtman, Mohamed Belali, Sergiano Lion a Kong, Helber Vasconcelos Furtado en Lukas Ungerman

Man of the match: Mike Groeneveld

Ruime winst Zwervers-2
Zwervers-2 speelde tegen hekkensluiter NOC Kralingen dat best wel wat weerstand bood. Zwervers bleef goed combineren en wachtte geduldig tot de kansen die gingen komen. Helaas hadden onze mannen heel veel kansen nodig om tot scoren te komen. Toch was de ruststand 5-2. Na rust hetzelfde spelbeeld. Zwervers veel beter maar verzuimde om de score tot grote hoogte te brengen. Eindstand was uiteindelijk 7-2. Doelpunten werden gemaakt door Mounir Bennamari (2x), Bart Jacobs, Kaj Tjaberings en Benjamin Martina (hattrick).

Komende week speelt Zwervers-2 opnieuw een thuiswedstrijd. VVOR is dan om 11:00 uur de tegenstander.