Skip to main content

De winterstop: Einde en start trainingen

Gepubliceerd: woensdag 29 november 2023 | 13:00

Het weekend van 9 december is het laatste volle speelweekend van dit kalenderjaar. Het weekend van 16 december is inhaal/beker-weekend en zullen er best nog wel een paar wedstrijden op het programma staan gelet op de vele afgelastingen.

Geen trainingen in de winterstop
De periode dat er geen trainingen zijn, is als volgt vastgesteld:

Jeugd, recreatieve senioren en het G-team
Van maandag 18 december tot en met zondag 7 januari. Dus vanaf 8 januari beginnen de trainingen weer.

De herenselectie (heren-1 en 2)
Heeft winterpauze van woensdag 13 december tot en met 3 januari. Op donderdag 4 januari is de eerste training.

Start tweede seizoenshelft
In het weekend van 13 januari is er een inhaal/beker programma. In het weekend van 20 januari worden de meeste competities weer hervat.

Blessure-spreekuur
Het wekelijkse blessurespreekuur voor de jeugdteams is van 18 december t/m 14 januari gesloten. Dinsdag 16 januari is er weer blessurespreekuur.

Openingstijden kledingshop
Op donderdag 7 december is de kledingshop voor de laatste keer open dit jaar. Donderdag 11 januari is de kledingshop weer open. Bij voldoende vrijwilligers vanaf dat moment ook weer op woensdagavond. Wil je helpen of heb je vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwjaarsbijeenkomst
Op zaterdag 6 januari is de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine. Van 16 - 20 uur zijn alle leden, sponsoren, vrijwilligers en vrienden van CVV Zwervers welkom. In een informele sfeer kijken we terug en vooruit en huldigen onze jubilarissen.