Teleurstelling Zwervers-1, Zwervers-2 zonder te sprankelen naar ruime overwinning

Gepubliceerd: maandag 04 december 2023 | 9:25

Als de nummer elf op bezoek gaat bij de nummer vier zou je normaal gesproken tevreden zijn met een gelijkspel. Toch heeft Zwervers-1 zichzelf tekort gedaan. Zwervers speelde een fantastische eerste helft, zette de tegenstander onder druk en scoorde twee mooie doelpunten. De eerste was een mooie steekpass op Max Hoornweg die de verdediging knap passeerde en koel raak schoot (0-1). Een paar minuten later een geweldige aanval via de linkerflank waarvan de voorzet door Max knap werd afgemaakt. 0-2 was tevens de ruststand.

Dat EBOH in de tweede helft wat zou gaan doen was duidelijk en verwacht. Toch kwamen onze mannen goed de kleedkamer uit en zette opnieuw druk. Dat resulteerde in drie 1 op 1 kansen maar helaas had de EBOH keeper een paar knappe reddingen.

Het laatste half uur kreeg Zwervers het moeilijk, De intense eerste 60 minuten lieten hun sporen na. De linies kwamen ver uit elkaar te staan. EBOH voerde de druk op en scoorde in de 70ste minuut de aansluitingstreffer. Tien minuten later werd het 2-2 en werd het nog heel spannend. Toch kreeg Zwervers ook nog twee hele goede kansen maar werden in de afronding net de verkeerde keuzes gemaakt. Ook EBOH kreeg nog een paar kansen waardoor het ook anders had kunnen aflopen.

Al met al moeten we tevreden zijn met een punt al blijft het gevoel hangen dat we in de eerste 15 minuten van de tweede helft de wedstrijd op slot hadden kunnen gooien.

Voor heren-1 was dit de laatste wedstrijd van het seizoen. 12 december is de laatste training en donderdag 4 januari staat de eerste training op het programma.

Zwervers-2 wint met 7-0
Zonder sprankelend voetbal boekte Zwervers-2 een  ruime overwinning op V.V.O.R.
Zwervers bleef gewoon rustig combineren en bouwde de score langzaam op. Het werd uiteindelijk 7-0 door doelpunten van Kaj Tjaberings (2x), Samir Hattit (2x), Marlon Oranje, Damiano Raalte en Benjamin Martina.

Aanstaande zaterdag speelt Zwervers-2 de laatste wedstrijd van het seizoen. Om 15:00 uur staat de uitwedstrijd tegen Alexandria'66 op het programma. Alexandria staat vierde op de ranglijst en won de afgelopen wedstrijden met grote cijfers (11-1 en 7-1).