Skip to main content

Marco Jalink wordt onze nieuwe hoofdtrainer!

Gepubliceerd: zaterdag 20 januari 2024 | 12:51

Gisteren hebben we overeenstemming bereikt met Marco Jalink om vanaf het seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer van CVV Zwervers te worden.

Marco Jalink die eerder trainer was bij FC Dordrecht, OVV, XerxesDZB en SV Nootdorp tekent een overeenkomst voor één jaar met een optie voor nog eens twee jaar.

24 sollicitanten
In totaal hadden 24 kandidaten gereageerd op de vacature. Dat alleen al is iets waar we trots op mogen zijn. 
Na het beoordelen van de motivatiebrieven en CV's hebben we zes kandidaten voor een gesprek uitgenodigd.

Op basis van de gesprekken en de salariseisen hebben we uiteindelijk gekozen voor Marco Jalink omdat we denken dat hij met zijn persoonlijkheid, ervaring, aanpak en bevlogenheid het best past bij de fase waarin CVV Zwervers zich momenteel bevindt.

We gaan er vanuit dat we ons dit jaar kunnen handhaven in de tweede klasse. Opdracht voor Marco is dan om Zwervers een vaste waarde te laten zijn in die klasse met een herkenbaar team en attractief voetbal. Waarbij de Zwervers-1 DNA de leidraad moet worden voor de komende jaren.

“Ik heb Zwervers de afgelopen jaren gevolgd omdat ik het een mooie goed georganiseerde club vind. Om er nu hoofdtrainer te worden is dan extra bijzonder. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om de ambitie van deze club waar te maken”. Aldus Marco.

Omdat Marco momenteel geen club traint zal hij de komende maanden regelmatig te zien bij zowel wedstrijden van heren-1 als 2. 

Ik wens Marco veel succes bij de club en hoop op een prettige en langdurige samenwerking.

Namens het bestuur,

Ger Jacobs