Skip to main content

CVV Zwervers krijgt complimenten maar verliest weer

Gepubliceerd: zondag 28 januari 2024 | 10:49

Het had de middag van de aansluiting bij de middenmoot moeten worden maar het werd uiteindelijk een deceptie. CVV Zwervers begon goed aan de wedstrijd en kwam na vier minuten al op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Max Hoornweg. Maar binnen twee minuten was het al weer gelijk door wat onachtzaamheid achterin bij Zwervers. Gelukkig liet Zwervers de kopjes niet hangen pakte het de draad gelijk weer op. In de tiende minuut kreeg Zwervers een vrije trap op zo'n 10 meter buiten het strafschopgebied, Roelof Breukhoven ging achter de bal staan en schoot 'm geweldig in de kruising. 2-1.
Zwervers voetbalde een prima pot en kreeg verschillende nog verschillende kansen om de voorsprong uit te bouwen. Toen iedereen dacht met deze voorsprong te gaan rusten maakte De Zwerver de 2-2. Opnieuw na niet goed ingrijpen achterin. 

In de tweede helft was Zwervers nog steeds de bovenliggende partij en had De Zwerver niet veel in te brengen. Met nog 2 minuten te spelen verdedigde Zwervers erg slordig uit. De Zwerver kon onderscheppen en via een steekpaasje de 2-3 scoren. 

De deceptie was een feit. CVV Zwervers staat nu op een degradatieplaats en De Zwerver steeg naar de 9e plaats. Waar we ons aan moeten vasthouden is dat er nog maar drie punten zit tussen de 12e en de 9e plaats. Alles is dus nog mogelijk. Maar dan zullen er wel op korte termijn punten gepakt moeten worden.

Trainer Rody van Hemert na de wedstrijd: “We hebben de wedstrijd volledig gecontroleerd, spelen ze bij vlagen zoek. Maar we geven vier kansen weg, waar er drie van invliegen. Van de tegenstanders krijgen we wekelijks de complimenten dat we zo goed kunnen voetballen, maar ik zou liever de punten hebben.”

Opstelling CVV Zwervers.
Rik de Vries; Niels Ambtman (Helber Vasconselos Furtado), Jason Postema, Roelof Breukhoven, Desley Swinkels (Giovanni Santos Boaventura); Levron Raphael, Joshua Dos Santos Monteiro Vieira (Ninos Gouriye), Jorghino Pietersz (Lukasz Ungerman); Everlon, Zimmerman, Max Hoornweg, (Marlon Oranje) Melivai Krolis

Man of the Match: Jason Postema

Volgende week speelt CVV Zwervers de uitwedstrijd tegen VVGZ uit Zwijndrecht. Aanvang: 15:00 uur.

Foto: Max Hoornweg die de openingstreffer maakte

CVV Zwervers-2 speelde vriendschappelijk een uitwedstrijd tegen CVV Berkel en verloor met 5-2. Dat is een slechte generale voor de topper aanstaand weekend uit tegen de nummer twee op de ranglijkst: CKC-2.  Slecht drie punten bedraagt de voorsprong op CKC. Spanning is dus gegarandeerd.

De wedstrijd CKC-2 - CVV Zwervers-2 begint om 12:15 uur.

Foto onder: Roelof Breukhoven na zijn geweldige vrije trap!