Nieuwsflits-2-2024

Maandag 4 maart: start aanleg van het 3e kunstgrasveld

Maandag is het eindelijk zover en wordt er gestart met het aanleggen van een kunstgrasveld op ons veld 3. Afgelopen week heeft Sportief Capelle de eerste bouwvergadering afgetrapt waarin o.a. de planning is doorgenomen. Maandag wordt gestart en uiterlijk 15 mei moet het derde kunstgrasveld een feit zijn. Alles moet er bij de U13 CUP weer top uit zien.

Hinder niet te voorkomen
Helaas is er van de gemeente geen vergunning verkregen voor het mogen aanleggen van een tijdelijke brug vanaf de Westerlengte naar veld 3 (zie rode arcering). Dat zou namelijk heel veel vrachtverkeer en hinder op het Sportpark voorkomen hebben.
Nu zal al het verkeer, de afvoer van de grond en de aanvoer van de materialen via de poort, via het sportpark moeten gaan. Dat betekent behoorlijk wat overlast de komende tien weken. Aanstaande maandag wordt gestart met het leggen van ongeveer 250 meter stalen rijplaten (gele arcering). Om het straatwerk te beschermen worden de platen op een zandbed gelegd.
Vervolgens zal veld 3 tot aan de drainage worden afgegraven. Daarna start de opbouw van de nieuwe toplaag. Een gedetailleerde planning kun je bij de button hieronder vinden.

De reden waarom dit project in het lopende seizoen wordt gedaan heeft alles te maken met doorlooptijd, aantrekkelijkere voorwaarden en kwaliteit. Bij veld 1 en 2 is dit ook zo gedaan en het resultaat was top!

Vanuit de club zijn Hans van Meer en Ger Jacobs betrokken bij de projectgroep. Mochten er vragen zijn dan horen we die graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 9 maart: Optreden zangduo Good Company

Zwervers-1 heeft drie wedstrijden achter elkaar gewonnen en de aanleg van het derde kunstgrasveld is begonnen. Dat is reden genoeg om het zaterdag een beetje gezellig te maken op de club.

Direct na de wedstrijd tegen IFC zal het zangduo Good Company weer optreden. Van 16:00 - 18:00 uur zullen ze optreden.

We zoeken nog vrijwilligers voor de U13 CUP

Voor de U13 CUP 2024 zoeken we nog vrijwilligers voor uiteenlopende werkzaamheden. In totaal hebben we meer dan 100 vrijwilligers nodig om van dit unieke toernooi weer een geweldig Zwervers-succes te maken.

Heb jij op 19 en/of 20 mei tijd en wil je de club helpen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail aan hoeveel tijd je beschikbaar hebt op de twee toernooidagen.

Op de fotocollage hieronder zie je veel vrijwilligers in verschillende rollen in actie tijdens de vorige versie van het toernooi.

Al meer dan 100 kaarten verkocht voor de Hollandse avond!

Na de zeven voorgaande feesten (70's-80's, Black & White, Après Ski, White & Shine, Tropical Party, Finally '90 en het Voute Feest) is het nu tijd voor de Hollandse Avond.
Een vrolijke avond met Nederlandstalige muziek of muziek gemaakt door Nederlandse artiesten.

De toegangskaarten kosten € 7 en zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar achter de bar. Als je een kaartje koopt kun je jouw eigen favoriete liedje(s), die op de Hollandse Avond niet mogen ontbreken on-line aan ons doorgeven via een speciale link.

Er worden maximaal 250 kaarten verkocht. Wees er dus snel bij.

Dringende oproep: Gastgezinnen gezocht voor de U13 CUP

Op 19 en 20 mei zal de 30ste editie van de U13 CUP plaatsvinden. Ook dit jaar worden we geconfronteerd met hoge reis- en hotelkosten voor de teams.

Help ons kosten te besparen
Gelukkig hebben we drie clubs bereid gevonden waarvan de spelers bij gastgezinnen willen verblijven in plaats van in een hotel.  Dat scheelt de club ongeveer € 2.500 per team. Dat zijn allemaal clubs met Nederlandstalige spelers (Club Brugge, KRC Genk en AZ Alkmaar).
We zijn nu op zoek naar circa 27 gastgezinnen die minimaal twee spelers één nacht onderdak willen geven. Klik hier voor meer informatie en wat we exact van een gastgezin verwachten.

Zet in jouw agenda

Hieronder staan een paar belangrijke data die de moeite waard zijn om te onthouden:

1. Hollandse avond: Vrijdag 12 april 2023.
  2. 30ste editie van de U13 CUP: 19 en 20 mei 2024
  3. EK-QUIZ in de kantine: Vrijdag 24 mei 2024.
  4. Klik hier voor alle Bingo en Klaverjasavonden
  5. Alle competitie- beker en inhaaldata van het komend speelseizoen kun je vinden in de speeldagenkalender van de KNVB. Klik hier voor de speeldagenkalender.

Hieronder een overzicht van onze Zwervers-Sophia sponsoren.